kerstmis

Jingle bells: de leukste cadeau-ideeën voor meters/peters uit onze webshop (mét korting!)

11/12/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

Nu Sinterklaas terug naar Spanje is, mogen we ons stilaan beginnen opmaken voor Kerstmis. Heerlijk: de kerstboom, de gezellige lichtjes, … En natuurlijk mogen ook de kerstcadeautjes onder die kerstboom daarbij niet ontbreken. Ben je nog op zoek naar leuke cadeau-ideeën voor de meter of peter van je kleintje? Wij hebben op onze webshop heel wat leuke producten in petto. We zetten een paar ideeën op een rijtje. Enneh … we hebben ook een kortingscode!

1. Sweater 

Superleuk en een grote hit: onze sweaters zijn sowieso een schot in de roos. Voor wie je ook een cadeautje zoekt, wij hebben de perfecte sweater. Voor peters hebben we ‘Vriend, held, peter’, voor meters ‘Marvellous Metie’ of Metie. Welke kies jij? 

MarvelousMetie
Vriend Held Peter

 

 

 

 

 

Je vindt alle sweaters hier terug. 

 

2. Koffiemok 

Een koffietje smaakt toch net iets beter als je die uit een mooie koffiemok mét prachtige boodschap kan drinken, niet? 

mok meter
Koffiemok

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Notebook met balpen

Is de meter van je kleine schat een écht topwijf? Dan scoor je ongetwijfeld met dit leuke pakket. In het mooie notitieboekje kan ze alle leuke ideeën (of gewoon haar boodschappenlijstje) kwijt, geschreven met de toffe gouden balpen. 

Topwijf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Make-uptasje  

Houdt de meter van je kids ervan om zich op te tutten? Dan zijn deze make-uptasjes echt iets voor haar: handig om haar make-up mee te nemen in haar handtas of op vakantie. Kies je voor het tasje met hartje in teddy, of voor het zachtroze tasje? 

Make-up
Make-up

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Scheurkalender

Heeft de meter zelf kinderen? Dan is één van onze scheurkalenders een leuk idee: zo wordt ze elke dag getrakteerd op een herkenbare, ontroerende of grappige quote over het moederschap. Voor mama's van tieners hebben we een speciale scheurkalender van Tieners in Huis. 

scheurkalender
scheurkalender

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En pssssst, nog een kleine tip: Met de code KERST10 krijg je momenteel 10% korting op onze volledige webshop! De code is geldig tot 25 december. 
 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes