7808fi.jpg

Jingle bells: leuke cadeau-ideeën voor grootouders en meters / peters uit onze webshop

8/12/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Nu Sinterklaas terug naar Spanje is, mogen we ons stilaan beginnen opmaken voor Kerstmis. Heerlijk: de kerstboom, de gezellige lichtjes, … En natuurlijk mogen ook de kerstcadeautjes onder die kerstboom daarbij niet ontbreken. Ben je nog op zoek naar leuke cadeau-ideeën voor oma, opa, meter of peter? Wij hebben op onze webshop heel wat leuke producten in petto! We zetten een paar ideeën op een rijtje!

VOOR PETER

peter

Invulboek liefste peter

Een leuk én persoonlijk cadeau, dit boekje om als verrassing in te vullen of in te kleuren ... Hoe ziet de toekomst van je peter eruit? Wat is zijn favoriete drankje? Wat zou je voor hem toveren? Hoe gaat de 'peterdans'? Enz. Een cadeautje om bij te houden, te koesteren en later met veel nostalgie nog eens boven te halen! 

koffiemok

Koffiemok

Een koffietje smaakt toch net iets beter uit een coole koffiemok, zoals deze met een accurate definitie van het begrip ‘peter’!

VOOR METER

sweater

Sweater

Superleuk, deze sweater voor trotse meters, met ‘Metie’ als opschrift. Je hebt ‘m in het roze, rood of aubergine.

Halsketting met bedeltje(s)

Met sieraden scoor je altijd. Deze halsketting is van verguld zilver en kan je combineren met één of meerdere bedeltjes naar keuze, bijvoorbeeld ‘Metie’. Supertof!

VOOR OPA

koffiemok

Koffiemok

Ook voor opa’s hebben we een leuke koffiemok in ons assortiment, hoe de kleinkinderen hun opa ook noemen :-). Zo kan hij rustig aan zijn kopje nippen terwijl de kleinkinderen spelen.

ik word opa

Boek ‘ik word opa’

Is er een baby op komst? Da is dit het perfecte cadeau! In dit verrassende boek vinden opa’s in spe tips en inspiratie om hun nieuwe rol met verve te kunnen vervullen.

VOOR OMA

liefste oma

Invulboek liefste oma

Dit leuke boekje kan je laten invullen of inkleuren door je kleine schat, om daarna cadeau te doen aan oma. Welk liedje zing je het liefst samen met oma, wat zou je voor haar toveren, en hoe gaat de ‘omadans’? Het resultaat: een origineel cadeautje voor oma!

bedeltjes

Halsketting met bedeltje(s)

Ook bij oma scoor je ongetwijfeld met deze mooi halsketting van verguld zilver, in combinatie met één of meerdere bedeltjes. Een hartje voor de liefste oma, of misschien heb je wel een Super-oma?

En pssssst, nog een kleine tip! Met de code MBKERST21 krijg je momenteel 10% korting op je aankoop uit onze kerstcollectie! De code is geldig tot 24/12.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes