kerstmarkt

Kerstmarkten en buggy’s

2/01/2023

Yep, I'm one of them now ... De kudde moeders die met hun onhandige buggy door de mensenmassa op de kerstmarkt loopt. De momsters die de weg versperren aan elk uitgekozen eetkraampje en  onnodige grote bochten en maneuvers uitvoeren.

Vorig jaar dacht ik nog van: jeetje, wat doen ze zichzelf toch aan? Die kudde moeders met buggy en baby maken het zichzelf moeilijk. Wie gaat er nu naar een kerstmarkt met een buggy? Of erger nog, shoppen met een baby? Nope, zo'n moeder zal ik niet worden. Ik word zo'n slim exemplaar dat haar kindje bij de papa laat of bij de omi ... Ik ga daar niet lopen sukkelen, no way!

En nu, beste mensen, ben ik zelf zo eentje. Een mama die met haar te brede buggy met 4x4 aandrijving en dikke luiertas (jaja, ik heb hem bij) door de kerstmarkt loopt. Sterker nog, ik zie er de fun wel van in. Met mijn buggy ruim ik baan en jongeren/tieners aan de kant. Haha! Out of my way, suckers!

Ik wissel snelle blikken met andere koetsmoeders en we begrijpen elkaar volkomen. We zijn een ras apart en ownen onze personal space bubbel tussen de menigte.

Shoutout naar alle momsters met een veel te grote buggy op veel te kleine plaatsen! 
 

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes