Crisp bestelling bij online versmarkt

Elke dag kan zoveel lekkerder: hoe ik de week red en makkelijk vers eten op tafel tover

19/04/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

Blij dat we richting het weekend gaan, want het was me de week wel. Van hot naar her racen komt nog niet in de buurt van een goed omschrijving van het helse tempo en de te volle agenda van de voorbije dagen. Elke dag een gevarieerd, vers en zelfgemaakt menu op tafel te zetten kan je op zijn minst een uitdaging noemen. Maar ik deed het. Ja hoor, ik kroon mezelf zonder gêne tot moeder van het jaar. Of toch de week ;-).

Oké, toegegeven …ik heb de klus niet helemaal op mijn eentje geklaard. Een welgemeende dank je wel voor geleverde hulp gaat naar Crisp, de online versmarkt voor elke dag die boodschappen zonder omwegen bij je thuis levert. In de running voor bff ;-)” 

Gemak boven alles

Tijd voor de boodschappenrun was er niet. Als in: écht niet. Maar ik had wel nood aan deftig eten ’s avonds. Niet alleen voor mijn lieve kindjes, ook voor mezelf.

Zeker op de allerdrukste momenten of als ik dreig op mijn tandvlees te zitten, wil ik vitamientjes op mijn bord en wil aan de slag met gezonde, verse én lekkerre producten – overdag speel ik al genoeg ietwat minder voedzame snacks naar binnen, zeker op stressvolle dagen. Maar… zonder daar dan lang voor in de keuken te staan, dat spreekt.

En dus schakelde ik hulp in, via de Crisp-app. Bestellen in de app van die online supermarkt gaat zo makkelijk. Je kiest vlotjes je verse boodschappen, die veelal ambachtelijk gemaakt zijn en seizoensgebonden zijn. Eenvoudig toe te voegen aan je winkelmandje.

Crisp bestelling bij online versmarkt

Oh, en een redder in nood voor de ‘Mama, wat eten we?’-vraag: de receptenoptie! Met 1 klik kan je het recept toevoegen aan je mandje. Producten die je al in huis hebt, deselecteer je snel en makkelijk. Het goede aan de recepten? Ze zijn niet ingewikkeld, gebruiken niet veel ingrediënten en het zijn gerechten die iedereen hier thuis lust – en dat is een behoorlijk pluspunt.

Tip: check de ‘Hits voor kids’-recepten. Er zit zeker iets tussen waarmee je thuis scoort.

Nog een troef wat ons betreft: je kan gezonde en versbereide maaltijden bestellen. Ideaal als je weinig tijd hebt en weinig geduld voor ‘ik-lust-dat-niet’-discussies. De vers bereide maaltijden zijn écht vers en heel smaakvol, in tegenstelling tot wat je in de gewone supermarktrekken weleens tegenkomt.

Ook het diepvriesassortiment is een aanrader. En de snoepgroentjes, die je alleen maar eens hoeft te spoelen. Favoriet hier in huis zijn de snoeptomaatjes, die heerlijk naar tomaat smaken. En niet waterig en flauw, zoals je ze weleens tegenkomt.

Doordat Crisp me behoedt van gesjouw met boodschappentassen, heb ik meer tijd voor andere dingen, zoals mijn gezin en sporten - jawel, ik ben er weer aan begonnen. Alles wordt zonder probleem aan huis geleverd. Over heel Vlaanderen.

Crisp, serieus goed eten

Crisp gevulde koelkast

Crisp is een online versmarkt voor elke dag. De service werkt via een app. Bestel je voor 22 uur, dan krijg je alles op een dag naar keuze aan huis geleverd. Leveringen gebeuren trouwens op een moment dat jou past, tussen 14 uur en 22 uur – handig dat ze ’s avonds kunnen langskomen na je werkdag.

Je kan kiezen uit een breed assortiment van producten, seizoensgebonden en afkomstig van meer dan 800 vooral lokale en kleinschalige boeren, kwekers en producenten. Zo maken ze serieus goed eten bereikbaar maken voor meer mensen.

De levering van je boodschappen verloopt duurzaam – ook eentje dat echt de doorslag geeft: de bezorging gebeurt elektrisch. Vanaf €100 is die gratis, en in veel gebieden al vanaf € 75.

Loopt er toch eens iets mis, dan kan je heel snel contact opnemen met Crisp, rechtstreeks via WhatsApp.

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Crisp. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.