6266fi.jpg

(Vermoeide) mama’s gezocht voor videoclip!

24/10/2019
Mamabaas
Door Mamabaas

Gastmama Charlotte Therssen is full time mama van twee zoontjes, maar ook songwriter en zangeres. Het moederschap consumeerde de laatste jaren iets te veel van haar tijd (en vooral van haar slaap ;-) ) om zich voluit op die muziekpassie te storten. Maar nu is ze dus ‘back in business’ en brengt ze een nieuwe single uit over –hoe kan het ook anders- mama zijn. Je weet wel...die energievretende, soms onderschatte, maar waanzinnig prachtige job die eigenlijk wel de mooiste ter wereld is.

Charlotte

Het nummer kreeg de toepasselijke titel ‘Mama is Moe’ en ze schreef het toen ze zwanger was van haar tweede en haar oudste na anderhalf jaar nog steeds niet doorsliep. Het gaat over de opofferingen die je maakt als mama en de prachtige momenten die je daarvoor in de plaats krijgt. Ze ziet het nummer zelf als een ‘Ode aan alle mama’s’ en wil jullie daarom graag een ereplaatsje geven in haar videoclip!

Wat moet je doen? Post vóór 1 november een foto van je eigen (vermoeide ;-) ) zelve met of zonder kids, in bed, aan de keukentafel, knielend naast het potje, met een glas wijn in de zetel na de strijk, aan de knutseltafel enz... --gewoon een foto die toont wat het moederschap met je doet- onder deze post. Of stuur hem rechtstreeks  naar mamaismoe@outlook.com

Wanneer zie je het resultaat? De release is al gepland in november en dan krijg jij op de pagina van Mama Baas meteen de clip te zien. Wie een mailtje heeft gestuurd krijgt de videoclip rechtstreeks toegestuurd.

Charlotte is je eeuwig dankbaar en...keep up the good work momma’s!