Paella wat eten we vanavond

ENQUÊTE: wat eten we vanavond? ... Hoe georganiseerd ben jij op het vlak van eten?

21/09/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

Elke dag weer beslissen wat er op tafel komt en dat dan ook effectief klaarmaken, het voelt soms aan als een job op zichzelf. Iedereen zucht wellicht weleens ‘Wat zullen we vandaag eens eten?!’ We zijn dan ook benieuwd om eens te horen hoe georganiseerd jullie dit deeltje van het huishouden aanpakken.

Doe je mee?

wat eten we vanavond en takenplanner

Samen met onze partner Colruyt stelden we een vragenlijst op. Geen nood, die duurt niet te lang! 10 vraagjes en klaar

Vul je even in? Je maakt kans op een super fijn pakket, met een exemplaar van het gloednieuwe boek 'Wat eten we vanavond' en een takenplanner van Mama Baas!

 

Inspiratie

Wat eten we vanavond?

Een favoriete vraag in elk gezin. Soms wordt je antwoord op veel enthousiasme onthaald en soms ook niet. Elke dag lekkere én voedzame gerechten op tafel zetten voor het hele gezin is niet altijd even makkelijk, right?

Heb je nood aan inspiratie? Een tip: schrijf je in op de nieuwsbrief ‘Lekker Koken’ van Colruyt. Dan krijg je elke week een nieuw weekmenu vol kindvriendelijke recepten in je mailbox.

Binnenkort vind je ook inspiratie in een nieuw kookboek van Mama Baas en Colruyt, 'Wat eten we vanavond?'. Daarvoor verzamelden ze 115 lekkere, gezinsvriendelijke recepten: van originele hapjes en snacks over lekkere hoofdgerechten tot smakelijke desserts. Perfect voor wanneer je echt geen inspiratie meer hebt of toch liever eens iets anders op tafel zet dan appelmoes met worst of spaghetti bolognese.

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner Colruyt. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.