5537fi.jpg

Met kinderen hoef je nooit schrik te hebben dat…

21/11/2023

Kinderen hebben is niet altijd even handig. Soms kan het zelfs een beetje een beperking zijn. Maar in de volgende voorbeelden is dat echter niet aan de orde! Voor deze dingen hoef je alvast geen schrik te hebben eens je kinderen hebt.

Money money money!

Als je je een heel leven lang hebt afgevraagd waar je al dat zuurverdiende geld nu toch aan moet spenderen, dan weet je als ouder het antwoord. Een kind kost een huis? Maak er daar maar twee van! Schoenen, kleren, studie, en niet te vergeten: eten. Veel eten. En daaruit voortvloeiend (pun intended): pampers.

Verveling?

Je zal nooit NIET weten wat te doen. Altijd is er wel een pamper te verversen, een ontbrekende knuffel te zoeken, een pleister te plakken of een vlek weg te wassen. Verveling behoort tot het verleden.

Keuzes maken

Het is gewoon veel simpeler om bepaalde keuzes te maken eens je kinderen hebt, want meestal kies je gewoon in functie van hen. Waar gaan we dit jaar weer eens op reis? Een glijbaan en en een strand en je hebt sowieso gescoord. Wat gaan we eten? Een simpele spaghetti en ze dragen je op handen. Easy peasy!

Doorligwonden

Met kinderen hoef je nooit schrik te hebben dat je te lang aan een stuk zou stilzitten of doorligwonden krijgt. Je kan immers nooit langer dan 30 seconden op dezelfde plaats blijven zitten, laat staan liggen.

Aanzien worden voor sloddervos

Eén van de grote voordelen van kinderen is dat niemand je ooit scheef zal bekijken als je huis niet opgeruimd is, de kruimels onder je voeten crunchen of de was al twee meter hoog ligt opgestapeld.

(En niemand die nog weet dat dat in het pre-kindertijdperk ook al een probleem was.)

Eenzaamheid, wat is dat?

Met kinderen zal je je nooit alleen voelen. Als je last had van eenzaamheid op de WC of onder de douche; dan is dat nu voorgoed verleden tijd!

Een te lage hartslag

Je hart zal altijd snel genoeg kloppen, en dat bedoel ik niet alleen figuurlijk., Af en toe een hartverzakking om je weer bij de les te houden hoort ook bij het ouderschap. Als ze recht gaan staan op hun stoel en eens willen kijken hoe het is om eraf te duiken, als ze sneller dan jij dacht hebben leren rollen en je dat pas doorhebt op het moment dat je een pamper pakt die een meter van het verzorgingskussen af ligt, of als er plots een zestienjarige jongeman met een brommertje en tattoos aan de voordeur staat.

Je ziet het: redenen genoeg om aan kinderen te beginnen. Saai zal het nooit zijn!

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes