Naomi Campbell

Naomi Campbell praat voor het eerst over hoe ze mama werd via draagmoeder

15/06/2024
Mamabaas
Door Mamabaas

Supermodel Naomi Campbell werd mama na haar 50ste. De Britse heeft een dochter van 2 en verwelkomde ze nog een zoontje in 2023. Voor het eerst vertelt het model ook dat ze mama werd met de hulp van een draagmoeder. “Mijn baby’s zijn alles voor me.”

Naomi Campbell (54) bevestigde in een interview dat verscheen in The Times dat ze een draagmoeder heeft gebruikt voor haar twee kinderen. In het artikel onthulde het model dat haar dochter van 2 en haar zoon in 2023 allebei via draagmoederschap zijn geboren.

Sinds de geboorte van haar twee kinderen heeft de actrice en realityshowhost altijd vermeden om hun namen te noemen, hun verjaardagen te onthullen en hun gezichten te laten zien.

Campbell sprak ook over de “angst" die ze heeft voor de toekomst sinds ze mama is. Maar ze voegde eraan toe dat ze blij is om een "alleenstaande moeder" te zijn.

Over jonge meisjes die geen kinderen willen omdat “ze te duur zijn”, heeft het model ook een mening. "Ik heb gezegd: 'Je zult van gedachten veranderen. Je zult moeder willen worden.' Ik begrijp dat het economisch moeilijk is. Maar mijn moeder had niets en ze heeft het laten werken. Het is het waard. Het is zo geweldig."

Campbell deelde niet eerder veel details over haar kinderen, hoewel ze Vogue in februari 2022 vertelde dat haar dochter "niet geadopteerd is - ze is mijn kind".

 

Bron: People

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes