4974fi.jpg

Deze papa nam de instructies van zijn vrouw wel heel letterlijk

26/02/2024
Mamabaas
Door Mamabaas

Het is al vaker gebleken, het brein van een man werkt op een andere manier dan dat van een vrouw. Mannen willen dingen niet moeilijker maken dan ze zijn, en dus gebeurt het weleens dat ze instructies gewoon letterlijk uitvoeren zonder er zich verdere vragen bij te stellen. En dat is precies wat de Amerikaanse papa Aaron Cade deed.

Toen Aaron thuiskwam met zijn dochtertje London dat diep lag te slapen, vroeg zijn vrouw Ashlie hem om haar in haar bed te stoppen. En dat deed Aaron … letterlijk. Toen Ashlie later even ging kijken of London nog mooi lag te slapen, trof ze haar dochtertje met Maxi-Cosi en al in haar bed aan. Lekker ondergestopt, dat wel. Ashlie moest de kamer uitlopen om haar dochtertje niet wakker te maken met haar spontane lachbui.

London in MaxiCosi

Ashlie zette prompt een foto op Twitter, die meteen viraal ging. Nogal wat mannen herkenden zich helemaal in wat Aaron had gedaan. Zo reageerde een andere papa dat hij eens een pamper over een onesie had gedaan bij zijn dochtertje, en dat hij maar niet snapte waarom zijn vrouw zo hard met hem lachte.

Tja, eigenlijk had Aaron gewoon gedaan wat Ashlie gevraagd had, niet? Ok, een Maxi-Cosi bovenop een bed zetten is misschien niet de veiligste optie, maar hé, we maken allemaal weleens fouten. En als we eerlijk zijn, een slapend kind uit een Maxi-Cosi halen is inderdaad niet altijd een goed idee. Slapende honden moet je nu eenmaal niet wakker maken, nietwaar.

 

Bron: BuzzFeed

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes