filmpje nagelsalon

Papa gaat met zijn zoontje naar nagelsalon nadat juf zegt dat “dat voor meisjes is”

21/02/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

De driejarige Ashton Shearhod kwam onlangs verdrietig thuis: zijn juf had gezegd dat nagellak alleen voor meisjes was, niet voor jongens. Zijn papa Christian sprong meteen voor hem in de bres. Hij maakte hem niet alleen duidelijk dat nagellak voor iederéén is, maar maakte ook prompt een afspraak in een nagelsalon voor een manicure én pedicure. 

Christian maakte er een filmpje van op Tiktok, en dat is ondertussen al bijna zes miljoen keer bekeken. 

“Gisteren kwam mijn zoontje helemaal overstuur terug van school omdat zijn juf had gezegd dat alleen meisjes hun nagels mogen lakken. En dus ga ik vandaag met hem naar een nagelsalon!” 

Onderweg vertelt Ashton nog met tranen in zijn ogen wat er gebeurd is op school, maar zodra hij in het nagelsalon aankomt staat hij te springen van enthousiasme. Hij kiest een roze kleurtje voor zijn handen én voeten, en is in de wolken dat zijn mama hetzelfde kleurtje kiest. Christian eindigt het filmpje met de woorden: “Laat jongens leuk vinden wat ze zelf willen: vrachtwagens, Spiderman, Paw Patrol en misschien ook nagellak!” 

In een interview met NBC News vertelt Shearhon dat hij en zijn zoontje al samen hun nagels lakken sinds Ashton twee jaar was. “Ik wil er zeker van zijn dat hij geen schaamte voelt over iets waar hij van geniet en wat we al zo vaak samen hebben gedaan.” 

 

Bron: Tiktok - @mr.shearhod 
 

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes