buiten spelen

Vakantie en uitstapjes: financieel niet voor iedereen evident

7/08/2023

Vakantie. Een tijd waar we allemaal naar uitkijken. Het gevoel dat de tijd wat langzamer voorbij gaat. Genieten van het mooie weer. Je hoeft even geen taxi te spelen want de vrijetijdsactiviteiten van de kinderen liggen even stil. We nodigen vrienden uit en bezoeken een zomerbar. 

Maar jammer genoeg is de vakantietijd niet voor iedereen even leuk. Want vakantie wil ook zeggen: extra geld nodig om een uitstapje te doen en op vakantie te gaan. Allemaal zaken waar ouders stress kunnen van krijgen als ze die mogelijkheden niet hebben en maar net de eindjes aan elkaar kunnen knopen. 

Respect aan alle ouders die ondanks financiële beperkingen er alles aan doen om hun kinderen een leuke zomervakantie te bezorgen. Die elke dag op zoek gaan naar uitstapjes die weinig of geen geld kosten. Die hun best doen zodat hun kinderen op school kunnen vertellen dat ze leuke dingen hebben gedaan in de vakantie. 

Iedereen verdient het om in de zomermaanden een leuke tijd te hebben en herinneringen te maken, dichtbij of op vakantie.
 

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
sweater marvellous metie

Sweater | Marvellous metie

€ 44.99

Meilleures ventes