7599fi.jpg

Wedstrijd: WIN een leuk pakket van de film ‘Hallo wereld!’

1/09/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Sinds kort kan je de animatiefilm ‘Hallo wereld!’ bekijken in de bioscoop of exclusief online. In deze natuurdocumentaire meets animatiefilm volg je verschillende dieren die in en rond een rivier leven. De film werd prachtig vormgegeven, oa met papier-maché, en is een echte aanrader. En wij mogen 5 leuke pakketjes weggeven!

filmposter

Wie ben ik? Heb ik pootjes? Hoe leer ik te ademen? En wat eet ik eigenlijk graag? Verschillende diersoorten worden geboren en leven langs de rivier. De ransuil vliegt op en leeft ’s nachts. De watervogel maakt zich onzichtbaar, doet de zeewierdans en vangt zo een vis. De ijsvogel zoekt naar een plekje in de zon. En dan zijn er nog de moerasschildpad, de bosvleermuis, de overbouwer, de gigantische snoek en de vuursalamander. Hallo wereld!

Meer info over de film vind je hier.

Als aanvulling op de animatiefilm is er het prentenboek Zomaar een dag, bij zomaar een vijver. Dat boek bevat dezelfde mooie beelden als de film en tekst geschreven door Bibi Dumon Tak.

Open het boek, kijk tussen het riet en verwonder je over alles wat vliegt, zwemt, kruipt en opgroeit bij de poel. Ontdek hoe een schildpad uit het ei komt en hoe een libel vleugels krijgt.

Meer info over het boek vind je hier.

WIN!

Ben jij ook benieuwd naar de film? Dan hebben we goed nieuws! We mogen vijf leuke pakketjes weggeven, die bestaan uit een voucher om de film vanuit je zetel online te bekijken op ZED én het bijhorende boek. Neem snel deel, en misschien ben jij wel één van de vijf winnaars!

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.

 

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes