iRobot

WIN: een iRobot … en meer tijd voor jezelf én quality time met het gezin

13/12/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

Een robot in huis, euhm … ? Wat als we zeggen dat het er eentje is die voor jou de vloer stofzuigt? Want dat doet onze nieuwe ontdekking. De Roomba j7+, of onze ‘roomie’ zoals hij hier wordt genoemd, maakt schoon overal waar iedereen is geweest. Eindelijk hoef ik niet ‘achter ieders gat’ te hollen om te poetsen!

Met kinderen en een kat in huis weet je dat je stofzuiger haast een verlengde moet zijn van je arm. Maar echt, wat een gedoe, dat dagelijkse stofzuigen. En vooral: tijd die ik zo graag in iets ander wil investeren. Tijd met de kinderen, tijd met mijn lief, tijd met en voor mezelf – ooit zo eens tussendoor ;-).

En toen kwam dus onze ‘roomie’ in ons leven: de Roomba j7+ van iRobot. En die vond meteen de weg naar het stof. En mijn hart :-).

Enkele charmante troeven:

  • Je installeert een app op je smartphone en kan zo vanop afstand de opdracht geven aan het toestel om te stofzuigen. Dat kan terwijl je thuis bent, maar even goed als je boodschappen aan het doen bent of de kinderen naar en van hun hobby’s brengt. En dan kom je dus terug in een proper huis. Heerlijk. 
    iRobot Roomba j7+
  • De robotstofzuiger is zeer voorzichtig en aandachtig – in tegenstelling tot de andere huisgenoten. Hij stoot niks om of maakt niets stuk dat in de weg staat. - De Roomba j7+ herkent objecten. Hij is uitgerust met PrecisionVision-navigatie waardoor de robot precies weet dat hij bijvoorbeeld ‘ongelukjes’ van huisdieren moet laten liggen. Ontdekt hij ze voor het eerst, dan stuurt hij je een foto. Zo kan je aangeven dat de robot in de toekomst het obstakel moet vermijden of errond moet schoonmaken.
  • Het is een plat toestel. Ongelooflijk handig, want zo kan het zonder problemen onder tafel of kasten stofzuigen. 
    iRobot Roomba j7+
  • De robotstofzuiger kuist op achter zichzelf – opnieuw, in tegenstelling tot de andere huisgenoten. Dat wil zeggen: hij maakt zichzelf automatisch leeg met de Clean Base® automatische vuilafvoer. Zo’n 60 dagen lang hoef je niet om te kijken naar het stofzuigen en de zak niet te vervangen. De stofzak is trouwens afgesloten en vangt 99 % van alle pollen en schimmels op. 
  • De robot anticipeert op rommel die komt. De Roomba j7+ leert wat je schoonmaakvoorkeuren zijn en hij geeft je gepersonaliseerde suggesties. Daarbij houdt de stofzuiger zelfs rekening met momenten waarop je huis misschien vaker moet worden schoongemaakt, zoals tijdens het pollenseizoen (allergieën hier, check!) of wanneer je huisdier ruift. En omdat hij specifieke kamers en de momenten waarop jij wilt schoonmaken onthoudt, kan hij suggesties doen voor gepersonaliseerde schoonmaakschema’s, zoals in de keuken na het ontbijt.

 

WIN: een iRobot Roomba j7+ t.w.v. €949

iRobot Roomba j7+

Wij mogen zo maar even de gedroomde huishoudhulp Roomba j7+ t.w.v. €949 weggeven!

Vul vóór 28 december 2022 – 23u59 onderstaand wedstrijdformulier in.

En wie weet kan jij in  2023 rustig zitten chillen terwijl de iRobot je vloer schoonhoudt.

 

*Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner iRobot. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes