5820fi.jpg

Heleen

30 jaar (+interest)

Getrouwd met Maarten, mama van Lien en meter van Lou.

Ons gezin is soms wat buiten de lijntjes gekleurd. Wij hebben onsuccesvol een heel fertiliteitstraject gelopen, zijn dan verrast door een zwangerschap, een miskraam en nòg een zwangerschap en moesten daarom ons pleegzorgavontuur even op pauze zetten. Volg je nog? 

Werkt - fulltime als professioneel speelvogel. Ik ben coördinator Jonge Helden, een jeugdwerkorganisatie! 

Mijn beste eigenschap: ik kan graag zien. Hard en onbaatzuchtig graag zien. Overweldigend graag graag zien. Tegenwoordig ook mezelf graag zien. 

Mijn favoriete moto: je kan meer leren op een uur spelen, dan op 6 jaar universiteit. Ik speel, leer, beleef en be-lees en ga daarbij geregeld op mijn bek. Om daarna weer op te staan en overnieuw te beginnen. 

Volmaakt geluk is voor mij: de natuur in of lekker binnen, leven met de seizoenen! Ik kan volmaakt tot rust komen zodra ik me overgeef aan een jaargetijde. In de herfst trek ik met mijn rode regenlaarzen door de wind en in de zomer hangmat ik wat af. In de lente woel ik in de moestuin en in de winter zou ik nog het liefst met de schaats naar het werk. Geleerd en geleefd in Zweden. 

Mijn helden: zijn iedereen die leeft volgens het motto  'Maybe I cannot do great things, but I can do small things in a great way'. Pleegouders, leerkrachten, artsen.. iedereen die een klein beetje van wat hij heeft, afgeeft. 

Mijn batterij loopt razendsnel leeg: als mijn lijf me tegenwerkt. Door lang en zwaar ziek te zijn én heel het fertiliteitstraject te doorlopen heb ik een erg moeilijke relatie met mijn lijf. Van zodra dat hapert, verlam ik.