7696fi.jpg

Karlien

Geboren in 1990, samenwonend in Izegem (het verre West-Vlaanderen) met Mathias, mama van Leonie (07/07/2021), en baasje van Dot (een zwarte kattin en binnenhuiskat)

Werkt als digital marketing consultant bij een Gentse agency, en is naast die fulltime job ook webshopowner (www.dotjesendatjes.be)

Mijn meest voorkomende mentale toestand is piekeren met veel te veel tabs open in mijn hoofd. Nog steeds op zoek naar dat knopje om alles eens te kunnen uit zetten voor vijf minuten.

Volmaakt geluk is voor mij iets waar je elke dag aan werkt en bouwt, maar dat tegelijk in de kleine dingen zit, ergens waar je het niet verwacht. Het overvalt je en geeft je kippenvel en een lach op je gezicht die je niet kan tegenhouden.

Ik heb compleet de pest aan warme tomaten, en ‘vellekes’ van tomaten in mijn eten.

Ik zou wel eens voor een dagje een kat willen zijn. Om te weten en te voelen hoe zij naar ons als baasjes kijken en hoe ze over ons denken. En ik wil eens luidop kunnen spinnen in de zetel, dat ook.

Mijn held is momenteel de persoon die vraagt ‘En hoe gaat het nu écht met jou?’

Mijn favoriete motto: #ikdoeookmaarwat

Ik geloof in het feit dat alles met een reden gebeurd. Mijn pepe-zaliger zei altijd dat dingen alleen maar op je pad komen als je sterk genoeg bent om er mee om te gaan. Schoonste compliment ooit toch, girlpower!

Mijn guilty pleasures zijn cheesecake, iced koffie en pasta met bruine suiker (don’t ask)

Mijn lijflied is ‘Thinking of a Place’ van The War on Drugs. Elf minuten meegesleept worden met de mooiste klanken en weg en weer wiegen terwijl ‘And I’m thinking of a place, And it feels so very real’ weerklinkt. Nooit is die plaats waar ik aan denk, waar zij over zingen, hetzelfde, en zo reis ik heel de wereld rond, leuk toch?