5839fi.jpg

Rien

Rien (1984), woont samen met vriend Sven (1979) en zoon Mon (2017). 

Werkt als tekstschrijver. 

Beste eigenschap: Ik sta open om te bij te leren: over mezelf en anderen, over dingen die ik ken of nog niet ken. Als je de wereld met een open blik bekijkt, zie je overal verhalen en avontuur.

Volmaakt gelukkig als kleine dingen toevallig samenkomen. ‘Serendipity’ heet dat in het Engels. Bijvoorbeeld: je hoort een liedje op de radio dat jou aan je beste vriendin doet denken … je beseft net dat je haar al even niet hoorde, en op dat moment belt ze jou op. Instant smile!

Hieraan heb ik de pest: Een slecht gevulde vaatwasser met op elkaar gestapelde schotels, die er dan ook nog eens vuil uitkomen. Shame on you boyfriend – maar ik zie je graag hoor ;).

Mijn grootste fout: Ik ben een overdenker. Een beslissing nemen gaat vaak gepaard met wikken en wegen. Daarom duurt het soms iets langer voor ik spring. Maar als ik beslis, duik ik met plezier het diepe in.

Ik zou wel eens voor een dagje een jongen willen zijn. Gewoon, om mij beter te kunnen inleven in hun denkwereld. En om eens rechtopstaand te plassen tegen een boom natuurlijk.