6285fi.jpg

Steffi

Ik ben Steffi, een heerlijke, eerlijke over-chaotische mama. Zo eentje met goede bedoelingen. Gestapeld op een hoopje waar ik nooit toe kom. Ik ben een gescheiden, voltijds overwerkende mama van 2 dochters Louise en Céleste. 


Daarnaast ben ik een ex-lerares secundair onderwijs waar ik de lessen voeding-verzorging gaf en iedereen probeerde bij te brengen hoe de perfecte Stepford Wife te zijn. Ondertussen ben ik zelf een carrièretijger in de IT-industrie waarin ik dagelijks probeer om het nuttige (werken) aan het aangename te koppelen (collega's!).  Work-life balance, wat is dat? 

 

Wat is je favoriete motto: It always seems impossible until it's done


Ik zou wel eens voor een dagje: willen meekijken naar het huishouden van het koningshuis. Eten ze daar ook rode kool met aardappelen? Nemen ze daar ook een bad met eendjes en speeltjes? Maar bovenal: wat doen die mama en papa zélf?


Mijn slechtste eigenschap: ik zou elke kat uit het asiel in huis halen. Crazy cat lady for the win! 


Ik heb de pest aan: lauwe koffie, mensen die hun richtingaanwijzers niet gebruiken, die vrouwtjes met klein geld bij de bakker, als het toiletpapier op is (shake it till you make it!), en bovenal gemerkt hebben dat ik net die ene dag, die ene goede film niet heb opgenomen.


Ik houd wel van: warme koffie, goed gezelschap, cava en hapjes, rode wijn en kaas,.... Hapjes en drankjes?