VTech

Baby- en peuterspeelgoed dat prikkelt én rust oplevert (en WIN leuk speelgoed van VTech!)

4/05/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

De ontwikkeling van baby’s en peuters gaat razendsnel. Slapen, knuffelen, spelen, ontdekken en leren: de dagen van die allerkleinsten zijn dan ook goedgevuld. Het is natuurlijk belangrijk om speelgoed ter beschikking te stellen dat perfect aansluit bij die ontwikkeling en dat hen uitdaagt en stimuleert. Maar … welk speelgoed is dat dan precies? We zetten een paar leuke items op een rijtje die baby’s en peuters ongemerkt helpen om grote stappen vooruit te zetten. 

Snoozy Dromenlandprojector (0-36 maanden)

Snoozy

Perfect om tot rust te komen na een hele dag spelen en ontdekken: de Snoozy Dromenland Projector (bestaat in het roze en het blauw). Snoozy de luiaard lokt je kleintje zó naar dromenland met rustgevende geluidjes, muziek en lichtprojectie. De slimme projector heeft niet alleen een nachtlampje en een timer waarmee een slaapritueel van 15 tot 45 minuten kan worden ingesteld, er is ook een geluidsensor voor wanneer je kleintje huilt. Er wordt dan automatisch muziek en/of projectie geactiveerd, hoe handig is dat? Je kan trouwens niet alleen gezongen liedjes of rustgevende melodietjes beluisteren, ook natuurgeluiden behoren tot de opties.  Als dat geen zoete droompjes oplevert! 

Snoozy

Druk & Leer Babytablet (6-36 maanden)

Tijd om op ontdekking te gaan! Door op de zachte, rubberen toetsen van deze tablet te drukken, activeer je vrolijke reacties en zie je lichtjes knipperen. Ondertussen leert je kleintje heel wat bij over vormen, kleuren en muziek. De pianotoetsen laten hem dan weer kennismaken met dieren en muziek. Leuk meegenomen: ondertussen wordt ook de tastzin van je kleine schat gestimuleerd. 

Tablet

Deze tablet is ideaal voor Victor, die net 1 is geworden. De felgekleurde zachte toetsen trekken aan. Heel grappig om zijn reactie te zien wanneer hij op iets drukt en er een diertje reageert of wanneer er een deuntje afspeelt.

tablet

 

Ontdek & Leer Eekhoorn (9-36 maanden) 

eekhoorn

Dit leuke eekhoorntje ziet er niet alleen schattig uit, het laat je baby of peuter ook kennismaken met cijfers, tellen, dieren, hun geluiden en gezongen liedjes – en dat allemaal door gewoon op de interactieve toetsen te drukken. Maar dat is nog niet alles: door op het mandje te drukken beweegt het diertje vooruit en kan je uitdagende zoekspelletjes spelen. Bovendien stimuleert het je kleintje om achter de eekhoorn aan te kruipen of te lopen, want dat wiebelende staartje wil je toch gewoon achterna? 

 

Baby’s Eerste Laptop (12-36 maanden)

laptop

Dit speelgoed zit er uit als een échte laptop. Zodra hij wordt opengeklapt, begint het spelen. Vijf vrolijke toetsen trekken meteen de aandacht van je kleintje. Met een druk op één van de vrolijke app-toetsen (het weer, mail, nieuws, kalender en muziek) krijg je vrolijke zinnetjes en grappige geluiden te horen. De bewegende cursor en het touchpad maken het plaatje compleet, en dat terwijl er op het magische (spiegel)scherm grappige emoticons verschijnen. Jong geleerd is oud gedaan! 

Deze eerste laptop is een enorm succes bij Ella. Ze kan nu ook met haar ‘computer naar het werk gaan’, net als mama en papa. Ideaal voor in de auto of op momenten waar ze iets langer moet blijven stilzitten!

 

Kato de Skateboard Kat (12-36 maanden)

Kato de kat steelt telkens weer de show op haar coole skateboard. Beweeg haar naar links of rechts, laat haar los en zie haar vervolgens heen en weer skaten. Door op de knipperende toetsen te drukken krijg je vrolijke reacties te horen en maakt je kleintje kennis met cijfers, tellen en muziek. Pret verzekerd! 

skateboard

Dit grappige skateboard met Kato de Kat die net als een boemerang terugkomt wanneer je die laat rijden viel meteen in de smaak bij zowel Victor als Ella. Victor schaterde het telkens weer uit als Ella de Kat heen en weer liet bewegen. Perfect voor als ze even alleen moeten spelen en mama niet meteen zin (of tijd) heeft om mee te doen!

 

WIN!

Leuk nieuws: we mogen bovenstaande items ook allemaal weggeven!

Wil jij kans maken op één van deze items, vul dan vóór 20 mei 2023 - 23u59 onderstaand wedstrijdformulier in.