Cozy Coupe Little Tikes

Uitgetest: de Cozy Coupe van Little Tikes (en we mogen er eentje weggeven!)

14/06/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

We hebben er even op moeten wachten, maar wát een heerlijk weertje! Perfect om extra veel buiten te spelen en te ravotten. En daarbij doen wij graag een suggestie voor een leuk item in de categorie ‘buitenspeelgoed’: de Cozy Coupe van Little Tikes. Mama Paulien en dochtertje Millie testten het voertuig met veel plezier uit. En pssst, we mogen er ook eentje weggeven! 

Wie kent het niet, het bekende rood-gele autootje? De Cozy Coupe is al generaties lang een hit – en wij vermoeden dat ook de jongste generatie er helemaal weg van zal zijn. Het voertuig is ideaal voor peuters en is multifunctioneel: je kan er zowel binnen als buiten mee spelen (mooi meegenomen in ons landje)  én je kan er in twee fases mee spelen. 

In eerste instantie kan je je kindje vooruitduwen, terwijl je kindje veilig de voetjes op de (verwijderbare) bodemplaat kan zetten. Er zijn handige duwhandvaten aan het dak, zodat je je kleintje vlotjes rond kan rijden. En als je kindje wat groter is, dan haal je de bodemplaat eruit en kan je peuter of kleuter er al ‘lopend’ zelf mee op avontuur. 

Cozy Coupe

Mama Paulien: ‘Millie was meteen aangetrokken door de Cozy Coupe. Logisch ook, hoe schattig ziet het autootje er niet uit, met die vriendelijke oogjes en lach? Ze ging onmiddellijk op verkenning: het deurtje open en dicht doen, de toeter uittesten (die werkt echt!), de sleutel in het contact omdraaien (waarbij je een klikgeluid hoort), de benzinedop open en dicht doen, en natuurlijk rondrijden in haar superdeluxe auto. Je ziet het wel aan de lach op haar gezicht: ze zat zo fier als een gieter in haar auto.

 

 

 

En wat ik zelf apprecieerde: de wielen rijden vlotjes en kunnen 360° roteren. Geen gesukkel dus om je kindje voort te duwen, oef! Bovendien kan het wagentje wel tegen een stootje. Dat moet ook wel - kinderen zijn niet altijd even voorzichtig, nietwaar ;-) - maar de auto doorstond vlotjes onze 'kwaliteitstest'. We hadden eigenlijk niet anders verwacht van Little Tikes, dat is altijd stevig speelgoed.' 

Wedstrijd

Wij mogen een Cozy Coupe van Little Tikes weggeven. Lijkt het rood-gele autootje je ook iets voor jouw kleintje? Vul dan snel onderstaand wedstrijdformulier in, en wie weet sleep jij die in de wacht! 

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.
 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99