tiener

11 must haves voor ouders van tieners

27/07/2023

Nu het babymateriaal naar de kringloopwinkel gebracht is en het speelgoed grotendeels op zolder staat, is het tijd om tienerproof spullen aan te schaffen. Met een scherm en comfortabele zetel kom je al heel ver, maar deze 11 dingen maken het leven van ouders met tieners in huis een stuk draaglijker. 

 1. Een cijfercodeslot om de voordeur (of garagepoort) mee te openen. Geen gedoe meer met vergeten sleutels en je na het werk snel naar huis moeten haasten om de tieners binnen te laten. Is het niet mogelijk om zo’n slot te installeren, dan kan je het goedkopere sleutelkluisje met cijferslot gemakkelijk zelf installeren. 
 2. Een extra grote zetel in de living is écht geen overbodige luxe. Want niets is hatelijker dan na de was en de plas in de zetel te willen springen en geen plaats meer te vinden tussen die zweterige puberlijven.
 3. Genoeg koptelefoons vermijden huiselijk geweld. Geen grotere ergernis dan de kakafonie van muziek uit 5 verschillende toestellen tegelijk. Draadloze oortjes zijn ook een geweldige uitvinding, trouwens! 
 4. Ga regelmatig sportmateriaal kopen met de tieners: skateboard, step, sportschoenen, tennisrackets, ballen, … Ze willen vast heel graag het materiaal uittesten en voor ze het weten zijn ze uren aan het sporten! 
 5. Tieners studeren soms op de gekste plaatsen (bed, zetel, keukentafel,…). Maar toch is een grootbureau en goeie bureaustoel voor elke tiener in huis is echt geen overbodige aankoop. 
 6. Een stapel microvezel handdoeken is een must! Tieners gebruiken handdoeken aan de lopende band: na het sporten, douchen, om mee te nemen naar school en een stapeltje voor op kamp te gaan,… Ze zijn gemakkelijk te wassen, snel droog en liggen zo weer in de kast!  
 7. Deo, deo, deo en oh, heb ik al gezegd dat je best ook deo in huis haalt? Heb je geen deo meer? Dan kan een neusknijper wonderen doen.  
 8. De grootste wasmachine die je in de winkel kan vinden (of twee kleine exemplaren), want wassen doe je met tieners aan de lopende band! 
 9. Opladers. Geen verdere uitleg nodig.
 10. Tieners zijn als hongerige leeuwen. Zorg dus altijd dat er voldoende voedsel in huis is, voor ze elkaar beginnen op te peuzelen. 
 11. Een hangmat! Niet voor de pubers, maar voor jezelf natuurlijk. Kan je heerlijk genieten van de vrijgekomen tijd nu je niet meer achter peuters hoeft aan hoeft te hollen. 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes