8094fi.jpg

Horoscoop: Stier, zo zit jouw tiener in elkaar

17/04/2024
Mamabaas
Door Mamabaas

Is je tiener geboren tussen 21 april en 20 mei? Dan is het een Stier van horoscoop. Maar wat zegt dat eigenlijk over het karakter van je kind? We zetten even een aantal kenmerken op een rijtje.

Stieren zijn betrouwbaar en geduldig. Je kan hen alles toevertrouwen, en als je een afspraak met hen maakt, dan kan je er vanop aan dat ze zich daaraan houden. Als je echter hun vertrouwen schendt, dan wordt het heel moeilijk om dat vertrouwen opnieuw te winnen. Vergeven en vergeten staan niet in hun woordenboek…  Ze zijn evenwichtig, vreedzaam en bedachtzaam en houden van rust. In de belangstelling staan is dan weer niets voor hen.

Weten wat ze willen

Stieren staan met hun voeten stevig op de grond. Ze weten precies wat ze willen, en zijn niet van het volgzame type: ze gaan gewoon hun eigen gang. 

Stieren zijn dan ook uitermate koppig. Hun eigen wil is groot, en ze hebben een onuitputtelijke bron aan manieren om dat duidelijk te maken. Wil je hen op andere gedachten brengen? Dreig dan niet met straf, want daar worden ze alleen maar koppiger van. Beter is het om hen vriendelijk te vragen om iets te doen of te laten.

Traag op gang

Stieren kunnen soms een beetje lui zijn. Ze durven dingen dan ook uit te stellen als ze er nu geen zin in hebben. Morgen kunnen ze toch ook perfect opruimen, waarom zou dat nu moeten?

Bovendien komen ze vaak moeilijk op gang, zeker ’s morgens. Ze willen alles op hun eigen tempo doen, en vinden het heel vervelend als ze worden opgejaagd. Op tijd komen behoort niet tot hun prioriteiten…

Ook op school leren ze alles op hun eigen tempo, en geven ze niets om de druk van anderen.

Lekkerbekken

Stieren zijn gek op eten, het zijn echte lekkerbekken. Doordat ze soms ook wat lui zijn, hebben ze soms de neiging tot overgewicht.

Stieren vinden het overigens heel fijn om te helpen in te keuken. Laat hen gerust een lekkere maaltijd bedenken en klaarmaken. Al eten ze wel liefst iets dat ze al kennen. Nieuwe gerechten uitproberen is minder hun ding. 

Gewoontedieren

Stieren zijn echte gewoontedieren, type ‘huisje, boompje, beestje’. Ze houden niet van grote veranderingen in het leven. Als er toch iets verandert, dan is het belangrijk om hen daar goed op voor te bereiden, door hen erbij te betrekken.

Stieren houden dan ook van rituelen en houden daar ook echt aan vast. Spaghetti op vrijdag bijvoorbeeld, dat betekent voor je Stier dat er élke vrijdag spaghetti op het menu staat.

Creatieve knuffelaars

Stieren zijn lief en houden van knuffelen. Ook al zijn ze al groot, ze genieten nog steeds van een dikke knuffel of ’s avonds tegen mama of papa aan te leunen in de zetel. 

Stieren zijn vaak ook creatief en werken graag met hun handen. Ze houden ervan om zelf iets te creëren. Ze hebben oog voor schoonheid en houden van kwaliteit.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes