kindje die calorieën telt

Ben ik te dik, mama?

27/03/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

Wil je je tiener helpen groeien naar een positief lichaamsbeeld en eetgedrag, maar heb je geen idee waar te beginnen of hoe je het moet aanpakken? Psychologe en Eetexpert-oprichter An Vandeputte geeft in haar nieuwe boek onderbouwde antwoorden op de vragen van ouders over eet- en gewichtsproblemen.

In Nederland kampen jaarlijks ongeveer 200 000 mensen met een eetprobleem. In België ontwikkelt naar schatting één op de tien vrouwen ooit een eetstoornis, waarbij de eerste signalen steeds vaker al vroeg opduiken.

Ouders spelen een belangrijke rol bij het voorkomen hiervan, maar hoe doe je dat precies? Waaraan herken je of je kind of tiener een ongezonde relatie met gewicht en voeding heeft? Wanneer ga je het gesprek aan? Wat zet je op tafel? En hoe kun je er op een milde manier voor zorgen dat je kinderen een positieve relatie met hun eigen lichaam kunnen aangaan?

In deze gids geeft psychologe en Eetexpert-oprichter An Vandeputte samen met het team van Eetexpert onderbouwde antwoorden op de meest gestelde vragen van ouders en gaat ze concreet in op veelvoorkomende twijfels en bezorgdheden. Van de inhoud van de voorraadkast tot de openingszin van gesprekken over gezondheid en gewicht.

Cover Ben ik te dik, mama?

Meer info over het boek, vind je hier.

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
sweater marvellous metie

Sweater | Marvellous metie

€ 44.99

Meilleures ventes