tiener neemt selfie

Horoscoop: Ram - zo zit je tiener in elkaar

21/02/2024

Is je tiener geboren tussen 21 maart en 20 april? Dan is hij/zij een Ram van horoscoop. Maar wat zegt dat eigenlijk over zijn/haar karakter? We zetten even een aantal kenmerken op een rijtje.

Vol energie 

Rammen zijn enthousiast, temperamentvol en energiek. Met een Ram in huis zal je je niet snel vervelen: ze zitten vol leven en zijn voortdurend bezig. Ze houden van avontuur en durven ook wel wat roekeloos uit de hoek te komen. Dat betekent helaas ook dat een tripje naar de spoeddienst er af en toe bij hoort.

Het kan nodig zijn om een fysieke uitlaatklep te zoeken voor hun tomeloze energie. Doen ze aan sport, dan raken ze hun energie gemakkelijker kwijt en zijn ze minder druk.

Rammen zijn meestal ook snel, op alle vlakken. En doordat ze zelf zo snel zijn met alles, hebben ze meestal niet veel geduld.  

Sterke persoonlijkheid

Rammen zijn zowel fysiek als mentaal sterk. Ze weten heel goed wat ze willen, zijn behoorlijk koppig en houden niet van gezag. Als ze ‘nee’ horen, dan zien ze dat vaak als een signaal om te laten zien dat ze het daar niet mee eens zijn. Het is daarom beter om uit te leggen waarom ze iets niet mogen doen, dan om gewoon nee te zeggen.

Het zijn geboren leiders: ze lopen graag voorop, en volgen niet graag bevelen op maar delen ze wel graag uit. Ze zitten altijd vol ideeën en nemen als vanzelfsprekend het voortouw onder leeftijdsgenoten.

Ze staan vol zelfvertrouwen in het leven, al kunnen ze ook een beetje egocentrisch zijn. Als een Ram zijn zin niet krijgt, dan kan hij behoorlijk onredelijk worden. Gelukkig gaat zo’n bui snel over en blijft hij meestal niet lang mokken.

Warme persoonlijkheid

Rammen zijn hartelijk en liefdevol. Ze tonen graag hun affectie met enthousiaste en gemeende knuffels. Ze zijn gul en vriendelijk, en vaak erg geliefd. Ze zijn dan ook liever bij anderen, en zijn niet graag op zichzelf.

Ze hebben een rijke fantasie, en zijn dol op boeken en verhalen.
 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes