Sarah Michelle Gellar en Freddie Prinze Jr.

Sarah Michelle Gellar vertelt waarom haar kinderen nog geen sociale media mogen gebruiken

27/12/2023

Actrice Sarah Michelle Gellar heeft samen met haar man, Freddie Prinze Jr., twee kinderen: Charlotte (13) en Rocky (10). Onlangs vertelde ze aan Yahoo! Entertainment dat hun kinderen geen eigen account hebben op sociale media en dat hun regels daarrond wellicht strikter zijn dan in de meeste gezinnen. 

“Charlotte en Rocky mogen af en toe weleens sociale media bekijken, maar dat gebeurt dan op onze telefoon. Soms zeggen ze weleens “dat wij het strengste gezin ooit zijn”, maar dan antwoord ik gewoon: “Klopt, maar iedereen wil hier wel nog altijd komen!” 

Om het permanente karakter aan te tonen van alles wat er gepost wordt op sociale media, maakte de actrice een wel heel speciale vergelijking. “Ik legde hen uit dat sociale media op hun leeftijd een beetje hetzelfde is als een Paw patrol tattoo op je gezicht laten zetten als je vijf bent. Op je vijfde is er niets leuker dan Paw Patrol, maar dan ben je nu 10 (of 13) en heb je nog altijd diezelfde tattoos op je gezicht, terwijl dat niet meer is wie jij bent. Dat is een moeilijk concept om te begrijpen voor jonge kinderen.” 

“Ik geloof dat kinderen moeten weten wat hun grenzen zijn, en dat ze goed gedijen in dergelijke omgeving. We zijn niet gemeen, we zijn niet onnodig streng, maar we hebben wel regels. Net zoals ik me aan mijn regels houd, verwacht ik dat ook van mijn kinderen.” 

 

Bron: Yahoo! 
 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes