tienerkamer behang roomblush

Tienerkamer opfrissen? 3x inspiratie om de muren aan te pakken + WIN een Roomblush make-over pakket t.w.v. €200!

27/10/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

Je tiener spendeert heel wat tijd in zijn of haar slaapkamer – soms wat meer dan je lief is, maar ook dat is een fase ;-). Het is een eigen plekje, eentje dat goed moet zitten. En af en toe weleens om een update vraagt. Een paar ideetjes om een tienerkamer weer helemaal fris en als nieuw te maken.

Is je tiener zijn of haar kamer wat beu gezien? Nood aan wat nieuwe accenten? No stress, je hoeft niet op zoek naar een volledig nieuwe slaapkamer. Geef de muren eens een opfrissing of originele toets. Je puber heeft meteen het gevoel in een compleet andere ruimte te zitten.

1. Likje verf met punch

Met een nieuwe kleur creëer je altijd een ander gevoel. Maar als je aan het verven slaat, doe het dan niet gewoon rechttoe rechtaan. Zoek een originele twist, iets wat de kamer net dat tikkeltje meer geeft. Niet meteen een idee hoe? Je kan werken met geometrische vormen.

Wist je dat cirkels in zijn? Je kan ze perfect aanbrengen met verf (en een patroon). Is je tiener meer fan van driehoeken? Geen probleem. Plak driehoeken af met tape en in geen tijd staan er enkele strakke exemplaren op de muur.

Ben jij (of je tiener, waarom niet?) een creatieve geest en heb je wat kunstenaarstalent? Dan kan je ook zelf motieven schilderen natuurlijk.

Op zoek naar de juiste verf voor het ontwerp dat je tiener koos? Grasduin even in het frisse aanbod van Blisspaint, de verfpartner van Roomblush. Je hoeft er niet voor naar de verfwinkel te hollen om alle stalen te bekijken. Gewoon thuis door ons hun palet bladeren en alles laten bezorgen.

Wist je dat … Een groene muur in een slaapkamer bijdraagt aan een betere nachtrust?

 

2. Leuk behang ertegen

tienerkamer behang roomblush

Ziet je tiener graag een leuke print? Dan kan je altijd kiezen voor behang. Je hoeft daarvoor niet de hele kamer te behangen. Een accentmuur kan een fijne en originele blikvanger zijn. Bijvoorbeeld de muur achter het bureau of het hoofdeinde van het bed.

Roomblush heeft een heel aanbod aan behangpapier waartussen je tiener zeker iets vindt. Neem een kijkje in de inspiratiegids.

 

3. Accessoire hier, accessoire daar

tienerkamer behang roomblush

Een egaal geverfde muur kan je opvrolijken of hip maken met de juiste accessoires. Speciale kaders, een coole poster, een lampjesslinger of lampions, plantenvaasjes …

Ook een muursticker kan zorgen voor een extra toets. En is trouwens eenvoudig weer weg te halen – zo’n tienergedacht kan al eens veranderen, right?

 

 

 

 

Nog enkele tips voor de perfecte muren in een tienerkamer:

  • Laat je tiener los op een moodboard in Pinterest. Zo kan hij of zij al ideetjes en inspiratie bundelen en nadien makkelijker een keuze maken of mixen en matchen.
  • Laat je tiener zijn of haar favoriete tinten en kleurcombinaties bepalen. 
  • Inrichten volgens een thema kan leuk zijn. Je weet dan meteen ook welke decoratie en accessoires je kan shoppen.
  • Combineer behang en verf. Roomblush matcht voor jou alvast behang met een leuke bijpassende kleur van hun verfpartner Blisspaint. Je kan gaan van wittinten voor een strakke, neutrale look tot een van de exclusieve Roomblush-kleuren geïnspireerd op de bestsellers.

 

WIN een make-over pakket t.w.v. €200

tienerkamer behang roomblush

Wij mogen 3 Roomblush-pakketten van zo’n €200 weggeven met 2 rollen behangpapier uit de beststellercollectie en 1 bijpassende verfpot.

Vul vóór 13 november 2022 – 23u59 onderstaand wedstrijdformulier in. En wie weet heb je binnenkort alles in huis om de kamer van je tiener om te toveren tot een nieuw favoplekje.

 

Breng wat blush in de room

Roomblush is een vrij jong behanmerk, dat sinds 2013 garant staat voor behanpapier voor baby’s, kinderen en volwassenen. Speelse prints geven een unieke twist aan het traditionele behang in het interieur.

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner Roomblush. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes