7580fi.jpg

Basics voor een nieuwe baby: ontdek nieuwe de Dreambee Essentials collectie

18/08/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Als je dacht dat jouw garderobe kon tellen, wacht tot je een baby op de wereld zet. Dat hummeltje heeft een uitzet nodig die de jouwe snel overtreft. Dreambee, het huismerk van Dreambaby, lanceert met de nieuwe lijn Essentials een collectie waarmee je makkelijk alles verzamelt voor een basisuitzet.

Mix en match

Dreambee Essentials beperkt zich niet enkel tot body’s, pyjamaatjes, slabbetjes en andere kleertjes. Je vindt er ook eetsetjes, bed- en badtextiel voor je kleintje, allerlei verzorgingsgerief …

Het leuke aan de spullen van Dreambee is dat je kan blijven mixen en matchen, zodat alles mooi op elkaar afgestemd is. Ook je nuttige basics. Van slapen over eten tot verzorging: met Dreambee stel je je volledigeuitzet in één stijl samen. En het zachte prijsje van al die spulletjes is een extra troef.

Favoriete nieuwigheden

Wij mochten grasduinen in de nieuwe Essentials collectie en kozen er enkele favoriete basisstuks uit voor een pasgeboren baby’tje.

Slaapzak 4 seizoenen

1. 4-seizoensslaapzak

Een heel jaar door zoete dromen voor je kindje – en jij hopelijk ook? Deze slaapzak helpt alvast een handje. Hij bestaat uit twee delen: een binnen- en buitenslaapzak. Schommelt de temperatuur? Geen probleem, je past de slaapzak gewoon aan.

 

Krabwantjes

2. Antikrabwantjes

Kleine nageltjes kunnen ook al behoorlijk krabben. Bescherm je baby tegen zijn eigen krabgrage vingertjes met deze antikrabwantjes. Je vindt ze in 3 kleuren: roos, blauwe en wit. Er is ook een bijhorend mutsje. 

 

parklegger

3. Parklegger

Een parklegger om het extra knus te maken in het park. Je baby ligt op z'n gemak, jij ook relax. 

 

hydrofiele doeken

4. Hydrofiele doeken en washandjes

Een babyvelletje verdient alleen maar het beste. Een zacht wasje? Dat is geen probleem met deze hydrofiele washandjes. En waarom er meteen niet de hydrofiele doeken bijnemen? Ideaal om je baby af te drogen, om mee te nemen in de verzorgingstas … eindeloze mogelijkheden.

 

badcape

5. Badcape

Niets schattiger dan een pasgewassen baby’tje – en dat ruikt ook nog eens zo lekker :-). Wikkel je kleintje in deze badcape en je hebt een onweerstaanbaar en proper bundeltje vreugde.

 

babybadje

6. Trendy badje

Badtijd wordt extra leuk met dit badje. Lekker spetteren in een sober, maar stijlvol design. Past gegarandeerd in jouw badkamer.

 

plooibox

7. Plooiboxen

Ben jij ook aan de iets minder ordelijke kant? En met zo’n baby op het ververskussen kom je zeker handen te kort om op te ruimen. Tadaa: handige plooiboxen, mini en medium, in tijdloze kleurtjes. De perfecte manier om je verzorgingstafel overzichtelijk te houden.

 

Collectie verder ontdekken?

Snuister door de volledige Dreambee Essentials collectie. Of je kan altijd langsgaan in een van de winkels van Dreambaby.

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner Dreambaby. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes