6290fi.jpg

Trendy luiers zonder toxische stoffen gespot: maak kennis met het merk JOONE

5/11/2019
Mamabaas
Door Mamabaas

Ken je JOONE al? Dat Franse bedrijf lanceerde in 2017 schone luiers die geen toxische stoffen bevatten. Ondertussen werd het gamma uitgebreid met biologische afbreekbare babydoekjes, en komen daar binnenkort ook verzorgingsproducten voor baby én mama bij. Allemaal 100% clean en niet getest op dieren!

Joone

JOONE draagt transparantie hoog in het vaandel. Dat doen ze bijvoorbeeld door, als eerste luiermerk, toxicologische analyses openbaar te maken, de deuren van de fabriek open te zetten en transparant te communiceren over werkwijzen en grondstoffen. De luiers worden gemaakt zonder ftalaten, chloor, latex, glyfosaat, parabenen, geurstoffen, lotion, hormoonontregelaars en fenoxyethanol.

Deze schone luiers overtroffen alle verwachtingen: in de zomer van 2018, slechts een jaar na de lancering, werden de luiers al uitgeroepen tot de nummer 1 door het tijdschrift van het Franse consumentenbureau!

En om clean en gezond te zijn, hoef je echt niet in te boeten aan stijl. Zo worden er herfst-, winter-, lente- én zomercollecties ontworpen voor luiers en textielproducten. En geloof ons: daarbij worden de tofste printjes gebruikt.

De luiers worden in Frankrijk bedrukt met niet-giftige inkt op waterbasis, en alle basics worden in Frankrijk geweven, gedrukt én gemaakt volgens zeer strikte eisen.

Joone

Verzorgingsproducten

Ondertussen produceert JOONE meer dan alleen luiers: er werd een breed gamma verzorgingsproducten voor baby’s ontwikkeld. Zo zijn er nu biologisch afbreekbare babydoekjes om de billetjes schoon te vegen (op basis van olijfolie) of voor de dagelijkse wasbeurt (op waterbasis), deze kan je hier bestellen. En binnenkort wordt de webshop aangevuld met tal van toiletproducten, zoals micellair water, douchegel & shampoo en bodylotion.

Ook aan de mama’s zal er worden gedacht, met producten die net zo schoon en veilig zijn als de producten die voor de allerkleinsten werden ontwikkeld. Denk maar aan een lichaamsolie en bodylotion tegen zwangerschapsstriemen. Hou de instragramaccount joone.world in de gaten, dan ben je als eerste op de hoogte van alle nieuwe producten! 

Alle producten behalen trouwens een excellente score in de gezondheidsapp Yuka en worden geproduceerd in Frankrijk. En: ze worden niet getest op dieren. Nooit.

Joone

Abonnementen

Omdat je als jonge mama of papa al genoeg aan je hoofd hebt, bedachten ze bij JOONE handige abonnementen om het dagelijkse leven gemakkelijker te maken. Zo kan je een maandelijks abonnement nemen op luiers en/of babydoekjes waarbij je 100% flexibel bent. Elke maand kan je de maat, designs én leveringsfrequentie kiezen, en je kan je abonnement op elk moment kosteloos opzeggen. Meer informatie over de abonnementen vind je hier

Superhandig, als je ’t ons vraagt. Nee, biologisch denken hoeft echt niet meer moeite te kosten!

En mooi meegenomen: we mogen 15% korting geven op de eerste maand met code WELKOMBIJJOONE53XH! 

 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met JOONE. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier. 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes