Baby Finlay op Glastonbury

Jong begonnen: baby steelt show en harten op festival

9/07/2024
Mamabaas
Door Mamabaas

Eind juni vindt in het Britse Glastonbury jaarlijks een van de allergrootste meerdaagse muziekfestivals plaats. Honderden artiesten, van de grootste bands en hyperbekende artiesten tot ontluikende talenten, treden er op. Maar dit jaar waren het niet alleen zangers en muzikanten die de show stalen.

Baby Finlay op Glastonbury

Op de eerste dag van het festival stond er rond 11u30 in het publiek voor de openingsact van de Ierse dj MAC een opvallende fan. Op het grote scherm dook meerdere keren de 10 weken oude Finlay op, die omhooggehouden werd door zijn ouders.

“Oh mijn God, deze baby, wat een kleine held”, riep de dj toen de cameraman Finlay in het vizier kreeg. Ze sloot haar set af en bedankte “iedereen, Glastonbury en deze baby”.

Papa Tom Kay: “Finlay genoot van de muziek, dus we zetten hem op mijn schouders. Hij genoot van de sfeer en toen hij op het grote scherm verscheen, werd hij luid aangemoedigd – het is geweldig.”

Mama Rosie Lewis zei dan weer dat ze de video nog jarenlang zullen bekijken, ook op Finlays trouwfeest.

 

Finlay, zijn zus Sofia (10) en mama en papa wonnen op het laatste moment nog tickets voor het festival.

“Ik gaf Toms naam op. Ik lag in het ziekenhuis en was net bevallen. Ik dacht nooit dat hij zou winnen, maar enkel een mailtje zou krijgen met de boodschap ‘Rosie heeft je genomineerd als iemand die het verdient om tickets voor Glastonbury te winnen’ en zich goed zou voelen. Maar toen won hij.”

Haar tip voor ouders die eraan denken om kleine kinderen mee te nemen naar een festival? “Doe het gewoon. Je kan er blijven over nadenken en dan doe je het waarschijnlijk niet. Maar neem meer luiers meer dan je denk nodig te hebben. En ook meer pulls en outfits."

Voor Rosies en Toms 10-jarige dochter Sofia was het al de derde keer op Glastonbury. Haar tip? “Ga naar The Kidzfield.” The Kidzfield is een deel van festival dat volledig is afgestemd op kinderen jonger dan 12 jaar. Je vindt er muzieklessen, grime, luisterspelen …

 

Bron: itv.com

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes