5009fi.jpg

Een baby die blijft huilen? Deze tip kan misschien helpen!

10/10/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

Een baby die maar blijft huilen, wat je ook probeert: elke ouder maakt het weleens mee. Natuurlijk wil je je kleintje graag helpen, dus alle truken worden dan uit de kast gehaald, al was het maar om zelf niet knettergek te worden van het gehuil… Misschien kan deze tip wel dé oplossing bieden, het is in elk geval het proberen waard!

De Amerikaanse Lauren Session is verpleegster en heeft een dochter van vier. Onlangs moest ze babysitten op haar nichtje van drie weken oud en wat ze ook deed, ze kreeg het kindje niet stil. Toen herinnerde ze zich wat ze altijd deed bij haar dochtertje toen die nog een baby was: ze ging naar de badkamer, zette de kraan open en wiegde het meisje ondertussen, met haar hoofdje naar het stromende water gericht. Als bij wonder stopte de baby met huilen en viel ze in slaap. Het geruis van het water dempte de achtergrondgeluiden en kalmeerde het huilende meisje blijkbaar zodanig dat ze prompt in slaap viel.

Lauren zette de beelden online, en de video ging al snel viraal. Ze kreeg ondertussen al duizenden dankbare reacties van andere ouders die het trucje zelf succesvol hadden uitgeprobeerd. Misschien blijkt het ook voor jou dé sleutel te zijn om je kindje te kunnen kalmeren!

 

Bron: Het Nieuwsblad

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes