Aeromoov reisbedje

Zorgeloos onderweg met je baby: reisbedje dat veel meer is dan een reisbedje + WIN er een!

22/06/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

Slaap, oh heilige slaap. Maar als je reist met een baby is het niet altijd zo evident om dat kleintje in dromenland te krijgen. Een reisbedje opzetten staat daarnaast vaak gelijk aan … gesukkel met het opzetten, opbergen en meesleuren. Tot nu! De oplossing? Ons AeroMoov reisbed.

2 seconden en klaar

Vroeger hadden we een klassiek reisbedje. Geen grote klachten, het deed vrij goed wat het moest doen ;-). Alleen ikzelf deed dat niet altijd, ahum.

Opzetten lukte altijd nog redelijk. Maar o jee, dat weer opbergen was zo’n trieste bedoening (ook om aan te zien). Frustratie alom.

Welkom AeroMoov bedje! Je zou het opzetten in 2 seconden. En: dat is ook echt zo! Geen gesukkel meer, halleluja.

Megahandig

Weet je nog, dat werptentje waarmee je kampeerde? Staat recht in geen tijd. Zo werkt het bedje eigenlijk ook. Het zit in een vierkante, smalle tas en weegt nog geen 5 kg. Makkelijk te dragen.

En makkelijk te stapelen. Je legt het onderaan in de koffer en je kan er de rest van je bagage gewoon bovenop leggen.

Een klittenband houdt het bedje samen. Maak je die los, dan vouwt het bedje vanzelf open. Matrasje (stevig PU-schuim) erin en het is klaar voor gebruik. Jep, 2 seconden. Opbergen gaat even makkelijk. Je duwt onderaan de twee zijden naar elkaar toe en het bedje vouwt heel eenvoudig dicht. Klittenband toe, in de zak en finito.

Extra niveau

Het bedje heeft een extra tussenniveau en een onderste niveau. Het tussenniveau is perfect voor baby’tjes tot 2 maanden – die je er dan makkelijk kan uithalen. Later ligt je kleintje lekker te knorren op het onderste niveau.

Interessante accessoires

Je kan het bedje uitbreiden met enkele leuke en nuttige accessoires. Zo beschermt een zonnescherm je kindje tegen de uv-stralen van de zon. Een muggennet houdt dan weer die lastige, prikkende beestjes weg. Allebei snel en simpel te bevestigen op het bedje. De speelboog met knuffel- en bijtspeeltjes voor je baby is ook een aanrader. Die installeer je even eenvoudig. En de speeltjes kan je wassen op 40 graden.

AeroMoov: getest en goedgekeurd

baby ligt te slapen in reisbedje

Maak kennis met Victor. 3 maanden oud en ja, zelfs zonder woorden laat hij meestal duidelijk weten wat hij denkt ;-). En in dit geval is dat: grote fan van zijn AeroMoov reisbedje. Zeker als hij gaat logeren bij oma en opa.

Maar evengoed als hij thuis een tukkie wil doen. Hij heeft nogal graag mensen rond zich. Melkje net binnen, in zijn bedje en een halve seconde al vertrokken. Zalig! Ideaal bedje om mee buiten op het terras te zetten op zomerse dagen – slapen in de gezonde buitenlucht. Of om mee te nemen deze zomer naar het park of het strand.

WIN een AeroMoov reisbedje t.w.v. € 169,95

Vul onderstaand formulier in en wie weet slaapt jouw kindje binnenkort als een roos in een AeroMoov reisbedje. 

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner AeroMoov. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.