8061fi.jpg

Op zoek naar een paascadeautje? 10x het leukste speelgoed voor baby’s en peuters

1/04/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

Brengen de paasklokken of paashaas naast chocolade-eitjes ook al eens een extraatje? Maar breek je je nog het hoofd over wat ze mogen meebrengen voor je kleintje? Dan hebben we enkele leuke speelgoedideetjes voor de allerkleinsten.

ijslollies

1. IJslollies

Alle leeftijden

IJslollies, da’s nogal zomers. Maar die zomer is er over 2 maanden al! Deze kleurrijke ijslollies helpen niet enkel tegen tandvleesirritaties – ideaal als kindje tandjes begint te krijgen – maar ze laten kleintjes ook nieuwe smaken en texturen ontdekken. Perfect voor een lekker tussendoortje.

Zo'n waterijsje is snel gemaakt. Vul de vormpjes met vers fruit, fruitpuree of een vruchtensap en zet ze in de diepvries. De ijslollyvormpjes hebben geen stokje, maar wel 4 speciaal ontworpen Easy Grip-handvatten in verschillende kleurtjes. Heel makkelijk vast te houden door kleine handjes.

bijtring sleutels

2. Krik, krak, op slot

3m+

Knabbelen en sabbelen, een van de grootste hobby’s van een baby. Deze bijtring* met sleutels van silicone en beukenhout – veilig en duurzaam – is perfect gemaakt voor een babymondje. Zeker eentje waar tandjes aan het duwen zijn om door te komen.

Geen zorgen, het hout splintert niet en het zachte materiaal stimuleert de lippen en tong van je baby. De leuke vormpjes, kleuren en texturen zijn dan weer goed voor de motorische ontwikkeling.

bijtring olifant

3. Dieren ontdekken … met hand en tand

3m+

Liever je baby kennis laten maken met het dierenrijk? Deze kleurrijke dierenbijtringen* zien er niet alleen schattig uit, ze zijn ook makkelijk vast te houden met minihandjes. Ook deze bijtring is gemaakt van silicone en beukenhout, is duurzaam en helemaal veilig. En kleine borsteltjes masseren en reinigen je baby's nieuwe tandjes en tandvlees.

bijtring koala en konijn

4. Koala of konijn …

3m+

… om in te bijten! Deze diertjes zijn kleurrijk en passen goed in een babyhandje. En zijn uiteraard prima om op te knabbelen. Ook deze bijtring* is gemaakt van silicone en beukenhout, is duurzaam en helemaal veilig. Kleine borsteltjes masseren en reinigen je baby's nieuwe tandjes en tandvlees.

inklapbare bal

5. Inklapbare bal

3m+

Uren speelplezier gegarandeerd met deze inklapbare bal van silicone. Tegelijk ontdekt je kleintje volop z’n zintuigen en de hand-oogcoördinatie wordt er telkens beter door. De pijn van doorkomende tandjes wordt lichter als je baby erop knabbelt. En gemakkelijk te grijpen voor kleine handjes.

lots-a-loops

6. Lots-a-loops

6m+

Speelser dan dit kan niet, toch? Het Lots-a-loops bijtspeeltje is gemaakt uit 100 % silicone en de zachte bijtlussen in de mooiste kleuren verlichten de pijn van doorkomende tandjes. Met dit speeltje kan je hartendief ook naar hartenlust schudden en rammelen. Laat dat net een van de topactiviteiten onder baby’s zijn.

speelbootjes voor bad

7. Schip ahoi!

6m+

Een badje nemen was nog nooit zo leuk met deze stapelbare badbootjes. Je kindje kan volop spelen met de bootjes, ze laten drijven en het water er laten doorlopen. Niks plezanter dan waterpret! Kleine tip: misschien een paar handdoeken of dweilen strategisch naast het bad leggen voor ‘verdwaalde’ spetters ;-).

diertjes bad schuimrubber

8. Diertjes in bad

12m+

Dieren en water: dat is een winnende combi. Deze diertjes van schuimrubber drijven in het water en kleven aan de badwand als ze nat zijn. Badtijd wordt een superleuke én leerrijke ervaring. Je kindje leert spelenderwijs de cijfers kennen en leert tellen, door ze mooi in volgorde op de badwand kleven. En handig: er zit een zakje bij om de stukjes nadien op te bergen.

ruimtevaarder zeemeermin spiegelset

9. Ruimtevaarder of zeemeermin

De ruimtevaarder spiegelset geeft in bad gaan meteen een heel andere en erge leuke dimensie. Je kan de set aan de muur of aan badwand hangen dankzij de zuignappen. Dus je kindje kan zichzelf als een echte ruimtevaarders bewonderen. Het mandje achteraan de spiegel is perfect om de accessoires van de set (robot en vliegend schoteltje) weg te stoppen. Hetzelfde setje bestaat ook in devorm van een zeemeermin, met een lippenstiftje en kam.

octopus badspeelgoed

10. Drijvende octopus

+18m

In bad in het gezelschap van een gekke inktvis! De leuke kleuren en vormen stimuleren de zintuigen van je kindje en helpen z’n hand-oogcoördinatie te ontwikkelen. De speelringen – die ook drijven –  kan je speelvogel rond de tentakels van zijn badvriend gooien. Dit wordt een heel grote kanshebber voor de plek van favoriete (bad)speelgoed.

* Reinig de houten bijtring met een vochtige doek en bewaar de bijtring steeds in een goed verluchte ruimte. Laat het natuurlijke hout NIET weken in water, het zal vervormen!
NIET drogen in de zon!
Hout NIET in een afgesloten ruimte bewaren!
Houten bijtring NIET in een plastic zak bewaren na gebruik! Vocht zorgt voor een zwarte vlek in natuurlijk hout.
Het aanbrengen van KOKOSOLIE op de houten bijtringen is de beste natuurlijke manier om deze te beschermen. Droog in een goed verluchte ruimte gedurende een dag.
 

 

** Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner Nûby. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes