6453fi.jpg

3 cadeautips voor de eerste verjaardag van je kleintje

16/01/2020

Het lijkt wel gisteren, de dag dat je mama werd. Maar het cliché is waarheid: de tijd vliegt. En ondertussen is jouw kleine man/meisje bijna 1 jaar. Joepie! Hoera! Euh, help, wat koop je voor een 1-jarige? Eigenlijk is dat 1jaar-feestje vooral een feestje voor iedereen behalve de jarige zelf. Als je 1 jaar oud bent, ben je nog niet helemaal mee met de Happy Birthday-vibe. Maar, uiteraard, wil je daar als mama toch een memorabel event van maken. En daar hoort een memorabel cadeau bij! Niet?

Iedereen legt bij voor 1 groot cadeau

Aangezien de baby – bijna peuter – zelf niet echt op de hoogte is van wat er gebeurt, kan je perfect voor 1 groot cadeau gaan. En iedereen vragen om bij te leggen voor dat ene ding dat toch wel nogal duur uitgevallen is maar je zo hard in huis wil halen. Denk: de allereerste (loop)fiets, een ballenbad, een Wobbelboard …  Je kan hier trouwens de handige app van Yongo voor gebruiken. Maak een account aan voor je kindje en nodig familie, meters en peters uit. Benieuwd naar hoe die app werkt? Hier vind je meer informatie. 

Ah, trouwens, ik kan je nu al vertellen: wat je ook koopt, je peuter zal de verpakking ge-ga-ran-deerd interessanter vinden dan de inhoud!

Een beleving

Sinterklaas, de kerstman, de paasklokken passeren ook nog de revue, dus meer dan voldoende (te veel) gelegenheden om kleine speelgoedjes te geven. En aangezien cadeaus uitpakken nog niet echt zo belangrijk is voor die peuter van jou, kan je ook perfect kiezen voor een beleving in plaats van een fysiek cadeau. Een abonnement op de dierentuin bijvoorbeeld, of op een voorleestijdschriftje dat elke maand in de bus valt.

Sparen

Misschien heeft je kindje echt al alles wat hij/zij nodig heeft. En heb je geen nood aan (grote) cadeaus. Een ideaal moment om te beginnen sparen voor de toekomst! Je kan via de app van Yongo (van AG Insurance) zowel op korte als lange termijn sparen en beleggen voor je kindje. En familie en vrienden uitnodigen om hetzelfde te doen. Superhandig. Bovendien heeft Yongo een beter rendement én heeft veel meer functionaliteiten dan een klassieke spaarrekening. Meer informatie vind je hier.

En trouwens hip hip hoera voor jou mama! Jij bent zo maar eventjes al 1 jaar lang mama. Goed gedaan!

 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Yongo van AG Insurance. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier.

 

 

Yongo -  individuele levensverzekeringen Yongo Moon (tak 21), Yongo Star (tak 23) en Yongo Dreams (tak 26). Deze producten zijn ontwikkeld door AG Insurance, worden eventueel verkocht door je tussenpersoon en zijn onderworpen aan de Belgische wetgeving. De algemene voorwaarden, informatiedocumenten en beheersreglementen zijn gratis beschikbaar op www.yongo.be. Het is noodzakelijk om deze documenten door te nemen vóór de aankoop van het financieel product. Voor klachten m.b.t. de producten, kan je terecht bij Dienst Klachtenbeheer (customercomplaints@aginsurance.be - Tel.: +32 (0)2 664 02 00), E. Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel. Als de oplossing die wij voorstellen geen voldoening schenkt, kan je het geschil voorleggen aan de Ombudsman van de verzekeringen (info@ombudsman.as - tel. 02 547 58 71), Meeussquare 35, 1000 Brussel. AG Insurance nv – RPR Brussel – BTW BE 0404.494.849 – www.aginsurance.be. Belgische verzekeringsonderneming toegelaten onder codenummer 0079, onder controle van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel