7362fi.jpg

4 tips tot instant romantiek

26/04/2021

Met kinderen in huis wordt er soms wel een stokje gestoken voor dat ene romantische avondje dat je gepland had met je partner. Wil je je liefdesleven een boost geven? Hier vind je vier tips die je kunnen helpen de romantiek in huis te halen.

  1. De instant tip tot romantiek die ik je kan geven: zet een romantische film op. Dat is half zo vermoeiend als het echte werk, en tenminste een van de twee partijen (jij, voor de duidelijkheid, je partner misschien iets minder) zal met een glimlach gaan slapen. Bestsellers op dat vlak:
  • The Notebook (mmm, Ryan Gosling)
  • The Lake House (mmm, Keanu Reeves)
  • Dirty Dancing (je weet wel)
  • Pride & Prejudice (Mr. Darcyyyyyyy)
  • Eender welke aflevering van Game of Thrones (veel seks, veel hete mannen, wat kan ik zeggen. Veel bloed en moord ook wel, maar dat is bijzaak)
  1. Maar misschien nog beter is: Zet de kinderen ergens af (het best niet aan een bushalte of zo, maar bij oma en opa of bij vriendjes) en organiseer een avondje uit.
  2. Probeer met je partner een gesprek te voeren dat langer duurt dan vijf minuten zonder te worden onderbroken door een van de kinderen.
  3. Probeer je partner eens te zien als iemand die je nieuw hebt leren kennen en focus je eens echt op wat hij/zij zegt. Vaak is het zo dat je niet echt meer helemaal luistert als je al langer bij elkaar bent, omdat je ervan uitgaat dat je hem/haar wel kent intussen. Maar misschien gaat er wel iets helemaal anders in hem/haar om??

Handleiding tot het perfecte moederschap

Meer lezen?

Moederschap is een fascinerend hindernissenparcours waaraan megaveel mensen willen deelnemen, maar waarbij de meesten onder ons een beetje verrast worden door de moeilijkheidsgraad. Ben je benieuwd naar de andere tips in deze handleiding? Meer informatie vind je hier.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes