6988fi.jpg

5 actuele trends in doopsuikerland

30/09/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

Jarenlang waren de klassieke suikerbonen de onbetwiste nummer één als doopsuiker. Wie herinnert zich de suikerboontjes in klassieke zakjes niet in de jaren ‘80, gepresenteerd in rieten manden? Ook nu nog blijven de suikerbonen populair, al worden die nu eerder in kubusdoosjes of snoepzakjes gepresenteerd. Maar de voorbije jaren ging er daarnaast een volledige nieuwe wereld open. We geven je graag wat inspiratie met vijf huidige trends!

1. Zeeppompje

Handzeep of -gel komt altijd van pas – en in deze coronatijden nog net iets meer dan anders. Een zeeppompje in apothekersstijl is dan ook perfect als doopsuiker: het is niet alleen nuttig, het ziet er ook leuk uit én het past momenteel wel héél goed bij de periode waarin je kindje geboren wordt. Met een leuke gepersonaliseerde sticker maak je het zeeppompje helemaal af.

Tadaaz

2. Zeep

Ook een artisanaal stuk zeep met een lekker geurtje en in een mooi kleurtje is een tof alternatief. Je kan zo’n zeepje personaliseren met een eigen wikkel of met een eigen label met bijpassend lint. Het resultaat? Stijlvolle en eigentijdse doopsuiker!

Tadaaz

3. Bellenblaas

Altijd een leuk idee: bellenblaas! Zeker voor kinderen blijft dit een topgeschenkje. Met een leuke en gepersonaliseerde sticker geef je er helemaal je eigen touch aan.

Tadaaz

4. Potloodjes

Of wat dacht je van een kokertje met kleurpotloodjes en waskrijtjes als doopsuiker voor kindjes? Ook deze kokertjes kan je personaliseren met een leuke sticker. Kindjes zullen vast in de wolken zijn met dit geschenkje!

Tadaaz

5. Snoepzakje

Een snoepzakje met een mooie snoepzakwikkel blijft altijd een toppertje. Je kan er alle richtingen mee uit: ga je voor klassieke suikerbonen, of kies je toch voor andere snoepjes? Dit geschenkje valt zeker en vast in de smaak bij zoetebekjes!

Tadaaz

Voor welk type doopsuiker je ook kiest, het is sowieso een goed idee om die te laten matchen met het geboortekaartje. En waarom ga je niet nog een stapje verder, door ook te kiezen voor decoratie of een bedankingskaartje in dezelfde stijl? Bij Tadaaz vind je alles wat je nodig hebt voor de geboorte van je kindje! Van geboortekaartjes tot doopsuiker, decoratie en zoveel meer. 

 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Tadaaz. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier.