4968fi.jpg

5 momenten waarop Collect&Go de beste oplossing is

23/10/2017

We hebben allemaal onze eigen trucjes om alles georganiseerd te krijgen. Eén van mijn favoriete trucjes is boodschappen te doen via Collect&Go. Gewoon: ’s avonds in de zetel online boodschappen doen terwijl de kinderen braafjes liggen te snurken en ze de volgende dag ophalen wanneer het mij uitkomt, hoe gemakkelijk kan het leven zijn? Dit zijn de 5 topmomenten waarop Collect&Go de beste oplossing is. Psst, check dit artikel onderaan, want Collect&Go geeft 1 gratis servicekost cadeau voor iedereen die zich inschrijft via het formulier in dit artikel. 

1. Als je ziek bent

Je kent het wel: je bent ziek, maar het huishouden draait verder. Het kind/ de kinderen moeten gewoon eten. En er is niets in huis… Maar je voelt je te zwak om naar de supermarkt te gaan en daar een uur rond te lopen om alles bijeen te zoeken wat je nodig hebt… Het zweet staat al op je hoofd als je er ook maar aan denkt. Of: je kind is ziek en je kunt het huis niet uit…

Oké, ofwel vind je iemand die dat boodschappen voor jou wil doen. Kan ook natuurlijk. Maar meestal ontbreekt er dan nog iets of heeft die niet alles mee wat jij graag zou eten… Nog beter dus: zelf online kijken bij Collect&Go, bestelling plaatsen en zorgen dat iedereen zijn/haar ‘goestingskes’ heeft en voilà: de volgende dag mag je er al om. Idealiter vind je nog een slachtoffer die in jouw plaats gaat, maar eerlijk, die bakken in de auto zetten lukt nog net :-). Moeder heeft alles onder controle! 

2. Als je (hoog)zwanger bent

Alles gaat natuurlijk, dat ga je mij niet horen zeggen. En je gaat mij zeker niet horen zeggen dat je een fragiel plantje bent als je zwanger bent dat niets meer mag doen, ha nee, zwanger zijn is tenslotte geen ziekte. (Let wel, als er complicaties zijn is dat natuurlijk helemaal anders). Nee nee.

Maar ik herinner me wel die keren dat ik hoogzwanger boodschappen deed. Vijf minuten later moest ik naar het toilet. Een halfuur later, toen ik net aan de kassa stond, opnieuw (wat kan ik zeggen, ik had/heb echt een kleine blaas). Bovendien: hello, ik was wel een baby aan het groeien daar vanbinnen, ik had al genoeg te doen op zich, vind je niet?

Dus: waarom het leven niet wat gemakkelijker maken en die boodschappen gewoon online doen? Klik klik? Hoe moeilijk moet het leven zijn? En terwijl kun je je focussen op jezelf en op dat wonderlijke wezen (of wezens als je een meerling draagt) dat je aan het maken bent. :-)

mama met baby

3. Als je pas bevallen bent

Als dit geen topmoment is om online boodschappen te doen, dan weet ik het ook niet. Natuurlijk: er zijn vrouwen die zich na de bevalling tiptop voelen en een baby’tje hebben dat altijd maar slaapt… Je kunt niet veralgemenen. Maar euh, als ik pas bevallen was, was ik gewoon doodmoe, helemaal opgezwollen van de melk, huilerig, hormonaal, zweterig (echt mega) en tot niet veel anders in staat dan dat kleine prutske te verzorgen dat ik net op de wereld had gezet. Nogmaals: waarom het leven moeilijk maken? Want ook mijn partner had echt wel andere dingen te doen dan naar de supermarkt gaan: doopsuiker afhalen, naar het stadhuis gaan, mij helpen, zijn kind leren kennen, de mensen ontvangen die thuis op bezoek kwamen.

Er moet ook nog een hapje en drankje voorhanden zijn voor dat bezoek, en ook daarvoor is Collect&Go superhandig. Gewoon wat schuimwijn, appelsiensap en snacks bestellen en je kunt weer voort voor een tijdje. Om maar te spreken van je eigen boodschappen waarover je je al geen zorgen meer moet maken. Eten: check. Pampers: check! 

4. Als je een klein kindje (of meerdere) hebt

Je gaat mij niet horen zeggen dat het niet te doen is, boodschappen doen in de supermarkt met een kind of twee mee. Nee nee… Maar euh, je gaat mij ook niet horen zeggen dat het ontspannend is… Als ik kan kiezen, dan ga ik liever zonder mijn bloedjes van kinderen naar de supermarkt. Maar nog gemakkelijker is als ze ‘s avonds braafjes dodo aan het doen zijn en ik vanuit mijn zetel een bestelling bij Collect&Go kan plaatsen. Want: ik kan rustig overlopen of ik alles heb én ik kan wat budgetteren (ik koop geen overbodige toestanden en ik kijk naar de acties). En dat is als ze mee zijn wel anders: ofwel staan ze te smeken of ze dit of dat mogen hebben (zie foto hierboven), ofwel vergeet ik de helft van wat ik nodig had. 

5. Altijd

In feite is het gemakkelijk: ik vind elk moment een topmoment om een Collect&Go te doen. Of het nu is door de drukte van de (werk)dag, of door een kind dat ineens ziek is waardoor je het huis niet uitkunt (of jijzelf ziek bent), een etentje dat je geeft: Collect&Go is altijd een goed idee. Het maakt mijn moederlijke leven in elk geval een pak draagbaarder… 

* Deze blog kwam in stand in samenwerking met Collect&Go. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier

Gratis servicekost Collect&Go bij aankoop van 2 pakken Nestlé Pure Life-water

Winkelstress? Dan is Collect&Go misschien wel echt een gouden oplossing voor jou. Collect&Go geeft 1 gratis servicekost cadeau voor iedereen die zich inschrijft via het formulier in dit artikel en die bij zijn/haar bestelling 2 pakken 6 x 1,5 liter Nestlé Pure Life-water bestelt.

Wat moet je doen?

Je vult je gegevens hieronder in. 

Collect&Go stuurt op 6 november en 13 november de mail met Nestlé Pure Life-bon door naar de deelnemers (dus niet meteen na de inschrijving!).
(De opt-in voor Collect&Go is een voorwaarde om een gratis bon te ontvangen. Door het nalaten van je gegevens geef je je akkoord dat die aan Collect&Go worden bezorgd.)

Vergeet de bon niet mee te nemen bij je volgende Collect&Go-bezoek en voor 2 pakken Nestlé Pure Life 6 x 1,5 liter bij je Collect&Go-bestelling te kiezen. De Collect&Go-service zal gratis zijn na vertoning van je bon. 

Deze actie is afgelopen!

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes