2972fi.jpg

8 tips voor Vaderdag

3/06/2017
Mamabaas
Door Mamabaas

Morgen is het weer zover: Vaderdag! Nog niets gevonden voor die geweldig lieve papa? Misschien kan ons lijstje je wel inspireren!

8 tips

  1. Een bon voor de Brico of een andere doe-het-zelfzaak (wat schoenen zijn voor veel vrouwen is gereedschap voor veel mannen: verslavend en hij kan er maar niet van krijgen).
  2. Een stel oordopjes (voor als het eens één van die dagen is dat zowel jij als de kinderen zijn oren eraf zagen… Ahum…)
  3. Een papakot/-kamer/-kelder: een aparte ruimte waar hij zijn ding kan doen (eender wat: gewoon wat rondhangen, klusjes doen, slapen, gitaar spelen...). 
  4. Een tegoedbon voor één keer megalang uitslapen en een dag relaxen... 
  5. Een citytrip met yours truly. Lees: je geniet er ook nog mee van en zeg nu zelf: welke partner zou nu nee zeggen tegen een beetje onverdeelde aandacht van zijn lieve wederhelft?
  6. Een lekker etentje gefabriceerd door zijn kleine lieverds (mits een beetje/veel hulp van de mama). De liefde gaat door de maag, zeggen ze dan...
  7. Voor als het (een beetje veel) meer mag kosten: een pingpongtafel/biljarttafel/boksbal/vogelpik... (Lees: speelgoed voor klein en groot)
  8. Een dikke zoen en een knuffel van zijn oogappels… Gevolgd door: 'Je bent de beste, liefste papa ooit.' In liedjes- of versjesversie, maakt niet uit. Een beetje melig, we know, maar écht, het werkt keer op keer… 

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes