7283fi.jpg

900 dagen Mama Baas Shopt... Wat vinden jullie ervan?

11/03/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Op 15 maart 2021 bestaat Mama Baas Shopt exact 900 dagen, woehoew! Zelfs na die 900 dagen maken we nog steeds een klein vreugdedansje bij iedere bestelling die binnenkomt! 

kindjes op milestone blanket

De richting van de shop is ondertussen echter wel wat veranderd: in het begin zochten we naar de leukste spulletjes van bestaande winkels, we baseerden onze keuzes op wat onze kinderen leuk vonden, wat wij leuk vonden en wat de experts aanraadden.

Maar na enkele maanden lanceerden we ons eerste eigen exclusieve product: een thermos met een typische Mama Baas-quote. En die thermos verkocht goed, dus besloten we om nog iets exclusief te maken: een wijnglas. En dan nog iets: een sweater. En dan een koffiemok, gevolgd door een armbandje, en dan weer een bierglas… We vonden het zo leuk om onze eigen producten te maken, dat we het roer helemaal omgooiden en we nu voor 95% onze eigen producten verkopen. We focussen ons nu op momenten en personen: de momenten waarop jullie graag een mama, papa, oma, opa, meter, peter... in de bloemetjes willen zetten! 

Na die ca. 900 dagen zijn we ook zeer benieuwd naar jullie ervaring met onze shop! We stelden hiervoor een korte enquête op (ze neemt slechts enkele minuutjes van je tijd in) en we hopen dat je ons wilt helpen door deze even in te vullen! We willen weten of er nog momenten/personen zijn voor wie jullie iets zochten, maar niet vonden. Zodat we onze shop kunnen optimaliseren voor jullie :) 

Als leuk extraatje en om die 900 dagen te vieren, krijgt iedereen een korting van 10% bij een volgende aankoop en 1 persoon maakt ook kans op een waardebon t.w.v. € 125!

Deze enquête is ondertussen afgelopen.