6755fi.jpg

Aan mijn temperamentvolle kleine meid

15/10/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Mijn lieve kleine schat, toen je net geboren was viel het ons al snel op dat voor jou de wereld zo erg groot is. Je huilde, je sliep niet, alles was erg intens. Dat is tot op vandaag nog altijd zo. Zeker na de geboorte van jouw kleine broer. 

Je bent een erg temperamentvolle, lieve kleine meid. Al die sterke gevoelens in dat kleine lijfje. Hoe eng zou de wereld voor je zijn? Het zal wel moeilijk zijn om alles te plaatsen...

Soms voel je je zo vurig dat ik je niet mag aankijken of dicht tegen me aan mag nemen. Jouw filtertje laat gewoon alles binnen. En eerlijk, mijn liefste, die van mij is ook wat aan herstelling toe tegenwoordig. De onmacht is zo groot.

Oh lieve schat, ik wil je gewoon laten weten dat ik er voor je ben. Je bent mijn grootste  lichtje. Jouw glimlach kan de wereld verlichten, mijn wereld. Ik vind jou prachtig, in al jouw zijn en hevigheid. De liefde die je uitstraalt, maakt me erg gelukkig. Ik zou je niet anders dan anders willen.

Al kan ik je vertellen dat ik het allesbehalve gemakkelijk vind. Het is met meer vallen dan opstaan. Maar mijn liefste, ik doe mijn best. En dat ik met heel mijn hart van je hou, staat buiten kijf.

Ik draag je in mijn hart.

Liefs,

Mama

 

Maren 

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
sweater marvellous metie

Sweater | Marvellous metie

€ 44.99

Meilleures ventes