5662fi.jpg

Als je kleintje voedselallergieën heeft: de TR-methode kan misschien helpen

21/12/2018
Mamabaas
Door Mamabaas

Veel mama’s en papa’s herkennen de problemen wel: slapeloze nachten, onrustig trappelen, de ene ontsteking na de andere, snotneusjes, luchtwegproblemen, krampjes, verborgen reflux, huilbuien en de onmogelijke zoektocht naar voeding die wél ok is voor jouw kleintje… Want datgeen waar klaarblijkelijk niemand een oplossing voor lijkt te hebben, is nu net hetgeen jouw schattebout heeft: een allergie of intolerantie. HELP!

“Leef allergievrij!”

Deze twee woorden leken wel onmogelijk toen ik ze voor het eerst hoorde. Ze waren voor mij echter de introductie tot een nieuwe wereld. Ik ben als mama, één van de (zéér!) velen die reeds te kampen kreeg met allergieën. Van dichtbij kon ik dus ervaren hoe de ‘Total Reset Methode’ hier een oplossing bood, en dit voor altijd. Zowel mijn kinderen, als ikzelf konden na de behandelingen genieten van een allergie- en intolerantievrij bestaan. Koemelk, lactose, fructose, soja, suiker, kleurstoffen, fruit of tarwe? Het krijgt ons niet meer klein!

De TR methode… Hunk?

De Total Reset Methode werd ontwikkeld vanuit de NAET-methode, Nambudribad’s allergie eliminatie technieken. De naam zegt het zelf: allergie-eliminatie. Het gaat om een veilige, niet-invasieve methode die allergieën, intoleranties of overgevoeligheden daadwerkelijk volledig elimineert. De behandelmethode baseert zich op de kennis en toepassingen van chiropractie, acupunctuur, acupressuur, voeding en kinesiologie. Via de kinesiologie wordt uitgetest waar iemand allergisch voor is om daarna via o.a. acupressuurtechnieken (dus: geen naaldjes!) de allergieën of intoleranties aan te pakken.

Het laatste strohalmpje…

Nadat ik de resultaten van dichtbij kon beleven, ging ik deze therapie zelf gaan studeren in het buitenland. Ik behandelde – met groot succes – mijn eigen kindjes. In mijn praktijk, waar ik deeltijds ook kinesitherapeut ben, pas ik deze methode nu al enkele jaren toe. Het valt enorm op dat het vooral ontredderde mama’s en papa’s zijn, die met hun kindjes naar de praktijk komen. Keer op keer worden de probleempjes aangepakt. Hierdoor kunnen ouders eindelijk de race van therapeut tot therapeut achter zich laten. Velen proberen deze vorm van therapie pas als laatste optie, maar het hoeft absoluut geen laatste strohalmpje te zijn!

Mijn advies

De Total Reset Methode is nog niet zo gekend in België, maar er zijn al verschillende therapeuten in Vlaanderen.

Aan de twijfelende mama’s en papa’s: eind januari wordt een infosessie gegeven in Gent.  Kom gerust eens langs om te zien wat deze therapie voor jouw kleintje kan betekenen. Ben je niet zeker of deze methode kan helpen voor de specifieke problemen die jouw baby, peuter of kleuter ervaart? Babbel erover!

 

Mama Lieselot Theys – Balance.Gent

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes