4815fi.jpg

Britse mama maakt geniale parodie van Beyoncé’s foto met eigen tweeling

24/07/2017
Mamabaas
Door Mamabaas

Hoe doen die film- en popsterren dat toch altijd om er na de bevalling zo fantastisch uit te zien? Waarom zouden wij, ‘gewone’ moeders, dat ook niet kunnen, op onze manier weliswaar? Dat dacht de Britse Sharon Kellaway toen ze de tweelingfoto van Beyoncé zag en prompt trok ze met haar tweeling in de hand haar kleurigste deken over zich.

Beyoncé

Beyoncé

Queen B schitterde onlangs met een foto waarbij ze haar kersverse tweeling Sir en Rumi voorstelde. De foto was in de stijl van eerdere foto’s getrokken met kleurig gewaad aan en felle rozen op de achtergrond.

Dat kan ik ook, moet Sharon gedacht hebben. Ze recreëerde de look met haar vijf maanden oude tweeling Senan en Zoe in een iets minder fancy decor (in haar eigen tuin, met de omheining op de achtergrond) en sloeg een roze deken met uiltjes over zich heen. De 6-jarige dochter Megan trok de foto. 

Sharon Kellaway

Eigen versie

Het was niet meteen de bedoeling om de foto aan de grote klok te hangen, want de fulltime mama van vijf wou hem gewoon naar haar echtgenoot en vriend in Canada sturen. ‘Ik ben een fan van Beyoncé; ik hou van haar foto’s en muziek’, vertelde Sharon.

De vriend in kwestie vond de foto echter te grappig voor woorden en deelde hem op social media. Sindsdien is de moeder op de Canadese en Australische radio geweest en is ze ook een ster in eigen land. Een beetje overweldigend is het allemaal wel, vindt ze.

Geniaal gedaan toch?
 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes