4838fi.jpg

David Beckham overtreft zichzelf voor dochtertje Harper

18/08/2017
Mamabaas
Door Mamabaas

David Beckham is ook maar gewoon een papa, zoals zoveel andere. En papa’s, die moeten speelgoed in elkaar steken voor hun kroost. Je kent het wel: V-Tech, FisherPrice, Playmobil of Lego, de meeste papa’s moeten er vroeg of laat aan geloven. De ene keer gaat dat al wat vlotter dan de andere keer, nietwaar?

Huzarenstukje

Maar deze keer stond er David Beckham toch een huzarenstukje te wachten: het Disneykasteel van Lego voor dochter Harper, bestaande uit 4.000 blokjes en met een instructieboekje van maar liefst 490 pagina’s. Op Instagram liet hij weten dat het er misschien uitzag alsof hij een beetje in de war was, maar dat hij eigenlijk heel enthousiast  was om eraan te beginnen.

David Beckham Instagram

Verrassing

Zes dagen later bracht hij de opdracht tot een goed einde. Er wachtte Harper ongetwijfeld een verrassing van formaat de volgende ochtend. “Iemand zal blij verrast zijn morgenvroeg!”, schrijft David bij de foto waarop hij trots poseert naast het kasteel.  Duizenden (vrouwelijke) fans waren alvast in de wolken over zoveel papa-liefde, de foto kreeg ruim 1,6 miljoen likes.

David Beckham Instagram

Heerlijk toch, om te zien hoeveel papa’s over hebben voor hun kleine meisjes. Of zou David stiekem zelf nog altijd graag met Lego spelen?

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes