3918fi.jpg

De 5 leukste hebbedingetjes uit de gloednieuwe collectie van Filou & Friends

27/06/2016

Het voordeel van baby’s? Buiten het feit dat ze oneindig schattig en onschuldig zijn kunnen ze echt je hart doen ontploffen van geluk én kun je ze geweldig cute aankleden (confession van een shopaholic moeder, ahum)… We kregen een sneak peek uit de nieuwe collectie van Filou & Friends, FELIZ by Filou, een exclusieve samenwerking met Dreambaby en mochten de 5 schattigste hebbedingetjes uitkiezen.

baby op bed, feliz by filou

Kledij voor de allerkleinsten

Feliz is het Spaanse woord voor 'gelukkig' en dat word je wel een beetje als je de nieuwe collectie FELIZ by Filou ziet.

Het Belgische merk ging voor het eerst in zee met Dreambaby en ontwierp er speciaal een exclusieve babykledijlijn voor. Jammer genoeg is het nog een beetje wachten tot 12 augustus tot je de kleertjes kunt kopen, maar wij mochten samen met de mensen van Filou en Dreambaby alvast eens snuisteren door de schattige pyjama's, kleertjes en accessoires. Na lang zoeken zijn dit onze 5 favorieten geworden.

Info: De kleertjes en hebbedingetjes voor de allerkleinsten (0-24 maanden) zijn vanaf 12 augustus bij Dreambaby te vinden. 

 

feliz by filou

1. Jasje met kittens

feliz by filou

2. Stoere pyjama voor monsieur

feliz by filou

3. Too cute rompers

feliz by filou

4. Een handig materniteitssetje

feliz by filou

5. Slaapzak voor een kleine held

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes