6580fi.jpg

De Grote Corona Entertainment Challenge: dag 7

18/03/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

Veel ouders zitten de komende weken thuis met hun kroost. En dat is net iets anders dan tijdens de vakantie: er staan geen uitstapjes op het programma én de kans is groot dat mama en/of papa wel moet(en) werken van thuis uit. Je kinderen entertainen zal dus niet altijd evident zijn. Maar Mama Baas staat paraat: elke dag brengen we een entertainment tip!

Zondag. Traditioneel dé familiedag bij uitstek. Maar dat mag nu even niet meer … En dus moeten we andere manieren zoeken om contact te houden. Zo kan je skypen of bellen via WhatsApp, zodat jullie elkaar toch nog even kunnen horen én zien.

Ook een aanrader: brieven schrijven! Want geef toe, hoe leuk is het niet om een persoonlijke zelfgeschreven brief, een leuk kaartje of een mooie tekening uit de brievenbus te halen? Zéker wanneer je verder geen sociaal contact hebt en “in uw kot” moet blijven.

Ondertussen is de kroost er ook even zoet mee, dus alweer een win-win. Haal dus het mooiste briefpapier boven en ga ervoor. Een brief aan oma en opa, een mooie tekening voor meme, een kleurplaat voor tante Gerarda of een zelf geknutseld kaartje voor nonkel Rudy. De kindjes hebben iets te doen, en de ontvangers zullen dit heel hard appreciëren. Kwestie van vanuit de isolatie toch te verbinden! :-)

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes