6373fi.jpg

De leukste kerstcadeautjes van Lilliputiens

10/12/2019
Mamabaas
Door Mamabaas

Lilliputiens, een Belgisch bedrijf dat van stoffen speelgoed hun stokpaardje heeft gemaakt, weet telkens weer te verrassen met bonte kleuren en een wondere wereld van schattige personages waar kinderen helemaal dol op zijn. Dus ben je nog op zoek naar een leuk kerstcadeautje voor de allerkleinsten? Dan vind je bij Lilliputiens zeker je gading!

Baby – ‘ik ontdek’

Tijdens het eerste jaar van hun leven ontdekken baby’s de wereld rondom hen. Met leuk speelgoed wordt hun nieuwsgierigheid extra geprikkeld. Drie leuke ideetjes voor de allerkleinsten!

rammelaar
 1. Minirammelaar
  Een vrolijke rammelaar die gemakkelijk vast te houden is voor kleine handjes. En laat ons eerlijk zijn, die gewoon ook supermooi is! Deze rammelaar stimuleert de tastzin, het gehoor én de fijne motoriek!

pop
 1. Mijn eerste pop – Mila
  Dit popje is gemakkelijk vast te pakken met kleine handjes. Het is een ideale pop als eerste kennismaking met het imitatiespel en bevordert de ontwikkeling van empathie.

activiteitenkubus
 1. Activiteitenkubus Boerderij
  Deze activiteitenkubus stimuleert de zintuigen, verbeelding én motoriek met een bijtring en dierengeluiden. Ontdek snel de activiteiten, verhaaltjes en geluidjes!

Peuter – ‘ik ga op verkenning’

Na het eerste jaar wordt de wereld van je kleintje steeds groter. Die kleine schatjes gaan dan ook maar al te graag op verkenning! Drie ideetjes voor die kleine ontdekkingsreizigers :-)

Marius
 1. Trekpuzzel ‘Het marktkraam van Marius’
  Door de blokjes te stapelen ontdek je de verschillende marktkraampjes van Marius. Maar je kan het wagentje ook voorttrekken, fun verzekerd! Deze trekpuzzel stimuleert op die manier het lopen, de fijne motoriek, de creativiteit én de verbeelding.

kegelspel
 1. Mijn eerste kegelspel Boerderij
  Zalig: een kegelspel met knuffeldieren om binnen te spelen. Goed voor de oog-hand coördinatie en het balgevoel, en ook gewoon keimooi!

stapelpiramide
 1. Stapelpiramide – Alice
  Wat een vrolijke piramide! Je kleintje kan de onderdelen creatief op elkaar stapelen wat voor eindeloos plezier zorgt én de fijne motoriek helpt te ontwikkelen. De verschillende materialen en kleuren stimuleren bovendien de zintuigen.

Kleuter – ‘ik word groot’

Op de leeftijd van twee jaar begint je kleine schat helemaal klaar te zijn voor school en om zijn wereldje nog wat meer te verruimen. Wakker de verbeelding van je kleintje aan met verschillende spelletjes en verschillende leerniveaus!

vosje
 1. Minifiguur vossin
  Zalig: laat je fantasie de vrije loop en speel een rollenspel. Met dit diertje kan je zelf verhaaltjes verzinnen. Het stimuleert de fijne motoriek en de verbeelding.

tractor
 1. Bouwset tractor
  Dit is het perfecte constructie- en imitatiespel voor echte bouwers. Maak twee voortuigen van verschillende lengte, of ga je liever voor één heel lang? Het stimuleert de fijne motoriek, de creativiteit, abstract denken en gevoel voor verhoudingen.

indianen
 1. Wigwam en indianen
  Beleef echte indianenverhalen met dit prachtig geïllustreerde indianenvolk van houten blokken en de wigwam van stof. Dit imitatiespel bevordert de verbeelding en de creativiteit.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Lilliputiens. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes