7944fi.jpg

De nieuwste collectie van Dreambee: onze 5 favorieten (en WIN ze allemaal!)

15/02/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

Joepie, het is weer zover! Elk jaar lanceert Dreambaby een nieuwe collectie van huismerk Dreambee, en elke keer stelen nieuwe figuurtjes daarbij de show. Sterren van deze collectie: schaapje Jules en eendje Odette!

Het leuke aan de spulletjes van Dreambee is dat je eindeloos kan mixen en matchen, zodat alles mooi op elkaar afgestemd is. Van slapen over eten en spelen tot verzorging: met Jules en Odette ben je op alles voorbereid. Bovendien hebben de spulletjes een zacht prijsje, en da’s altijd mooi meegenomen.

We stelden onze persoonlijke top vijf samen:

1. Kruippakje

Hoe schattig is dit mooie kruippakje? Smelten! Het pakje is lekker warm, ideaal om je kleintje lekker in te duffelen in de winter.

dreambee

2. Badjasje

Niets schattiger dan een fris gewassen baby’tje in een leuk badjasje, toch? En de oortjes maken het helemaal af, too cute!

dreambee

dreambee

3. Vierseizoenenslaapzak

Deze slaapzak is niet alleen mooi, maar ook keihandig! Hij bestaat uit twee delen, een binnen- en een buitenslaapzak, zodat je voor elk seizoen een aangepaste slaapzak kan creëren. 

4. Deken

Met dit zachte dekentje is je kleintje zo in dromenland. Slaap zacht!  

dreambee

5. Tetradoeken

Hydrofiele doeken of tetradoeken, je hebt er nooit genoeg van. Je kan ze dan ook voor vanalles en nog wat gebruiken: om onder het hoofdje te leggen in het park, om je baby mee af te drogen, om mee te nemen in de verzorgingstas …

dreambee

Benieuwd naar de volledige collectie? Je vindt de spulletjes in de winkels van Dreambaby, of neem een kijkje op de website.

WIN

We mogen onze favorieten ook allemaal weggeven! Heb jij zin om dit superleuke pakket te winnen t.w.v. meer dan €150, bestaande uit een kruippakje, een badjasje, een vierseizoenen slaapzak, een deken en twee tetradoeken? Vul dan snel onderstaand wedstrijdformulier in!

Deze wedstrijd is intussen afgelopen.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Dreambaby. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier. 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes