3673fi.jpg

Deze schatten verstopt een peuter in zijn broekzakken

1/08/2017

Het zal voor menig ouder wel herkenbaar zijn: je wil de kleren in de was doen en je vindt nog van alles in hun zakken. Het zijn kleine schatten die ze er vaak met veel zorg in hebben gepropt, en het kan echt van alles door elkaar zijn. 

Het is iets dat de Amerikaanse fotografe Melissa Kaseman ook is opgevallen toen ze de zakken van haar zoon leegmaakte en ze vond het zo fascinerend om telkens weer nieuwe dingen te ontdekken dat ze besloot er een fotoreeeks van te maken.

De magie van het ontdekken van een schat

‘De magie van het kind zijn is zo moeilijk te vatten, maar deze voorwerpen die ik in mijn zoons zakken vond geven zo mooi zijn inbeelding en de magie van ‘een schat’ te vinden weer’, vertelt Kaseman. De fotografe hoopt dat ze aan mensen die haar foto’s zien kan laten zien hoe magisch het kan zijn als een kind met fantasie iets ‘ontdekt’. ‘Een eenvoudig voorwerp kan van zo veel waarde zijn in hun hoofd.’

Je vindt de hele fotoreportage terug op deze link.

De laatste foto is er eentje van ons. Nadat de desbetreffende broek in de wasmachine had gezeten... Yep... :-)

 

melissa kaseman

En zo zag het er bij ons uit...

... toen we vergeten waren de broekzakken van de kleuter te checken voor we de broek in de wasmachine staken :-)... Prut, met prut en prut... O ja, en een of andere bijsluiter... En Labello natuurljk, want je kunt tegenwoordig de deur niet uit als kleuter zonder je lippenstift :-).

Lang leve de stofzuiger :-)! 

foto papieren zakdoekjes