7816fi.jpg

Dit zijn onze én jullie beste verstand-op-0-binge-watch series

10/12/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Aaaah, de eindejaarsperiode is in aantocht. En misschien ook wat vakantie? Hoe dan ook, die koude of druilerige dagen zijn ideaal om onderuit te zakken en een serietje op te zetten waarbij je eens lekker niet moet nadenken. Wij delen alvast onze favoseries en jullie aanraders.

Jane the Virgin

De favorieten van Mama Baas

 1. Favo van team Mama Baas: Jane the Virgin (Netflix) - "1 woord: L.O.V.E!!!"
 2. Evelien:La cocinera de castama (Netflix) - “Zooo een stationsroman, maar dus ideaal. Super ontspannend. Enige minpunt: de leading man is … ahum lelijk (oeps, sorry :-)). Maar daar heb ik mij overgezet.”
 3. Lore: Virgin River, Emily in Paris, Bridgerton, Gilmore Girls zoveel jaarlater, Firefly Lane(Netflix) - “… euh moet ik echt een keuze maken? En ’t zijn tips van influencende vriendinnen trouwens!”
 4. Vanessa: Outlander- “Mijn absolute nummer 1. Die serie is zo verslavend … ik wacht vol ongeduld op het volgende seizoen, spannend!”
 5. Inne: Atypical, Sex Education en Workin’ Moms(Netflix) - “Even alles loskoppelen en gewoon genieten. En dit zijn series die me of doen lachen of vertederd laten glimlachen. Meer heb ik niet nodig.”
 6. AnneThe Bold Type ((Netflix) - “Leuk. Herkenbaar. Tegelijk relevante maatschappelijke thema’s. Check, check, check!”
 7. YasmineGrey’s Anatomy (Disney+) - “Ik heb alle afleveringen ooit al eens gezien, dus ik ben altijd mee … ook al ben ik te moe om echt te volgen, of bezig met strijken of mijn gsm ;-). Plus, dat is gewoon een goede serie.”

Jullie top 11

(Die wij hier ook allemaal al gezien hebben :-) - zouden we wat veel Netflixen …? Neeuuh!)

Zo veel tips, maar we moesten een selectie maken. And the winners are:

 

 1. De kraak(Streamz): meeslepend als wat! Een criminele bende komt samen voor de kraak van hun leven. De anonieme computernerd Jeremy wordt er ongevraagd bij betrokken. Maar is hij wel zo onschuldig?
 2. Outlander (Netflix): een Britse historische fantasyserie over het leven van Claire Randall, een gelukkig getrouwde verpleegster die in 1945 - kort na de Tweede Wereldoorlog - op mysterieuze wijze verdwijnt en ontwaakt in het Schotland van 1743.
 3. Dynasty (Netflix): neen, niet de serie uit de jaren 80, maar de remake van de ionische soap. Twee van de rijkste families van Amerika worden gevolgd. Ga lekker mee in al het drama en de ruzies over fortuin en kinderen.
 4. Bridgerton (Netflix): uiteraard! Een serie gebaseerd op de populaire historische romans van Julia Quinn, over de romantische avonturen van de leden van de gelijknamige familie aan het begin van de 19de eeuw. Een eindeloze aaneenschakeling van dansfeesten, waarin jonge vooraanstaande mannen en vrouwen op zoek zijn naar huwelijksmateriaal. En die ene bewuste scène natuurlijk :-).
 5. Emily in Paris (Netflix): bol van de clichés, maar who cares? Een jonge Amerikaanse marketing manager gaat voor een Parijs’ filiaal werken. Aanwezig: dédain, seksisme, een viriele Franse kok, getrouwde mannen, terrassen met wijn, croissants én dure designerkleding. 
 6. Firefly Lane (Netflix): het verhaal van Tully en Kate, twee onwaarschijnlijke vriendinnen van hun ontmoeting op school in 1974 tot nu. Kate, het introverte meisje, en Tully, het coolste meisje op school, krijgen een band die alles doorstaat en leidt tot een tragedie in het heden.
 7. Sex education(Netflix): geweldige serie over de seksuele ontwikkeling van tieners op een middelbare school in Groot-Brittannië.
 8. Never have I ever (Netflix): not your regular teenagers soap. Na een traumatisch jaar wil de Indiaas-Amerikaanse tiener Davi populair worden. Maar vrienden, familie en gevoelens maken het haar niet makkelijk. Aanradertje!
 9. Friends (Netflix): gouwe ouwe. Wat kunnen we meer zeggen dan: blijft gewoon goed!
 10. Master of None (Netflix): Dev, een Indiaas-Amerikaanse acteur van 30 jaar, kan niet eens beslissen wat hij vanavond moet eten, laat staan dat hij een idee heeft wat hij met de rest van zijn leven moet aanvangen. Met horten en stoten baant hij zich een weg door problemen met zijn ouders, kinderen, werk, New York en zijn nieuwe vriendin.
 11. Virgin River (Netflix): Melinda Monroe gaat aan de slag als verpleegkundige in de afgelegen stad Virgin River in Californië. Ze denkt dat dit de perfecte plek is om opnieuw te beginnen en haar pijnlijke herinneringen achter te laten. Natúúrlijk is er een sexy love interest, wat dacht je?

Neem je een glas, een knabbeltje en een dekentje. And sit back and relax!

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes