3434fi.jpg

Een Mama Baas-lezeres vertelt: een kleine schets van de ochtend tot nu toe...

17/02/2016
Mamabaas
Door Mamabaas

Deze kregen we zonet binnen van Mama Baas-lezer Julie en we vonden hem te goed om hem niet te delen met jullie:  'Kleine schets van de ochtend tot nu toe... Na de ochtendvoeding en het nakolven denk ik nog even met dochterlief te kunnen soezen. Net terug in bed geïnstalleerd wordt dochterlief wakker en weent, duidelijk over haar toeren. 

Deze kregen we zonet binnen van Mama Baas-lezer Julie en we vonden hem te goed om hem niet te delen met jullie: 

'Kleine schets van de ochtend tot nu toe... Na de ochtendvoeding en het nakolven denk ik nog even met dochterlief te kunnen soezen. Net terug in bed geïnstalleerd wordt dochterlief wakker en weent, duidelijk over haar toeren. Er was al wel een protje in de pamper, maar eerst effe testen of ze honger heeft. Jawel, een 3-tal minuten drinkt ze met grote teugen, ze stopt en weent terug, ze heeft duidelijk krampjes... Een paar dikke kanonschoten in de pamper. Mama begint de pamper te verversen, nog een scheetje, enkel lucht gelukkig. 

De bel gaat (de poep is nog niet proper en nog niet van een nieuwe pamper voorzien). Mama snelt de trappen af om de poetsmevrouw binnen te laten (het vriest, weet u). Eenmaal terug boven is er nog niet veel veranderd. Mama maakt net aanstalten om de poep proper te vegen als er een stroom van kaka haar tegemoetkomt... Alles hangt vol. Snel verder doen, baby heeft eindelijk een nieuwe pamper om en alles is weer een beetje onder controle. Mama neemt dochterlief op en krijgt een slijmerig kwakje half verteerde moedermelk over haar schouder en in haar haar... Een douche nemen zit er niet in, want intussen is de poetsmevrouw de badkamer aan het poetsen... Maar wat zien we ze toch graag!'

:-)) Zegt Julie zo: 'Ik kon er al meteen mee lachen, dus als iemand anders er vrolijk van wordt...'

:-) Wij in elk geval al zeker! 

Nog meer Mama Baas-verhalen?

Waarom het soms beter is om te luisteren naar je 6-jarige op een chaotische carnavalsochtend...

Heb jij ook een typisch #momlife-verhaal te delen? Stuur zeker door naar sofie@mamabaas.com

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes