7973fi.jpg

Eerste kindje? Zo ben je goed voorbereid om aan de babyuitzet te beginnen

24/02/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

Als je voor het eerst zwanger bent (of als er behoorlijk wat tijd tussen je zwangerschappen zat), dan komt er heel wat op je af. Zoveel te plannen, zoveel te regelen, zoveel in huis te halen … Je zou voor minder door de bomen het bos niet meer zien. Maar geen paniek, we helpen graag om voor wat rust in je hoofd te zorgen!

Een zwangerschap is een spannende periode. Op de eerste plaats natuurlijk of alles wel goed verloopt. Zal de zwangerschap vlot gaan, zal het kindje gezond zijn, zal het een jongetje of een meisje zijn, hoe zal hij/zij eruitzien, wat zal zijn/haar karakter zijn, zal je niet te vroeg bevallen, wat zal de impact zijn van dat kindje op je leven, je gezin, je relatie … Honderd-en-één vragen waarbij er niet veel anders opzit dan heel geduldig (of nagelbijtend, dat kan ook) te wachten op het antwoord.

En da’s natuurlijk lang niet alles. Daarnaast komt er ook op praktisch vlak heel wat op je af. En dat kan al eens voor wat onrust of een heus stresske zorgen.  Want je mag natuurlijk het kraamgeld niet vergeten aan te vragen, en welke documenten had je nu weer allemaal nodig? Hoe zat dat nu weer precies op het werk? En de babyuitzet, hoe begin je daar eigenlijk aan? * Enter een kleine golf van paniek *

Checklists

Relax, stress is écht niet nodig. Bij Dreambaby zorgden ze voor handige checklists zodat jij niets vergeet. Zo tackle jij die stress – want je weet dat je alles onder controle hebt – en kan je je in alle rust voorbereiden op wat écht belangrijk is: de komst van je kleine schat. Niets rustgevender dan lijstjes maken en (vooral) to do’s te kunnen afvinken, toch?

Er is een checklist voor elk belangrijk moment: een zwangerschapschecklist zodat je weet wat je allemaal in orde moet brengen, een geboortechecklist zodat je weet wat je allemaal nodig hebt en hoeveel, een checklist om je kraamvalies te pakken, een checklist om in te schatten wat je nodig hebt bij een tweede kindje, …

Inspiratie

Daarnaast is er ook het Dreambaby magazine boordevol inspiratie, informatie en tips en tricks. Zo krijg je alvast een greep uit het aanbod te zien zodat je al een idee kan vormen van de babyuitzet. Ook nuttige tips ontbreken niet, denk maar aan onderwerpen zoals ‘Wat moet er allemaal mee in mijn verzorgingstas?’

Op die manier kan je je al wat inlezen, doe je inspiratie op en kom je helemaal voorbereid aan de start. En ze zeggen niets voor niets dat een voorbereid vrouw er twee (of zelfs drie!) waard is natuurlijk.

Babyuitzet

Heb je genoeg inspiratie opgedaan en ben je klaar voor het echte werk – oftewel het aanleggen van jullie babyuitzet of geboortelijst? Gelukkig hoef je niet alles in je eentje uit te dokteren en zijn er mensen mét ervaring op wie je een beroep kan doen. Zo kan je bij Dreambaby rekenen op persoonlijk en deskundig advies. Wist je dat je zelfs via videocall advies kan krijgen? Of je kan natuurlijk een persoonlijke afspraak maken in de winkel, zodat de babyspecialisten ter plaatse een antwoord kunnen geven op al je wensen en vragen. Je vindt er een groot aanbod met verschillende collecties, waaronder het eigen merk Dreambee, en er is een uitgebreid winkelnetwerk zodat je altijd in de buurt terecht kunt. Of je kan leuk shoppen in de handige webshop.

Een geboortelijst bij Dreambaby biedt bovendien heel wat voordelen. Je kan je lijst heel gemakkelijk aan jouw wensen aanpassen: je kan op elk moment spulletjes toevoegen of schrappen, of je kan (een deel van) je spulletjes nog verborgen zetten zodat nieuwsgierige familieleden of vrienden het geslacht van je ongeboren kindje nog niet kunnen achterhalen.

En het leukste van alles? Je krijgt een geschenkkaart met 10% korting op je volledige geboortelijst bij Dreambaby (bij een meerling is dat zelfs 15%!) én meer dan €150 aan extra voordelen en gratis producten!

 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Dreambaby. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier. 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes