6870fi.jpg

Eindeloos speelplezier met Stapelstein

13/07/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

Multifunctioneel en kwalitatief speelgoed waarbij de verbeelding geprikkeld wordt en de creativiteit van de kinderen wordt aangesproken? Dat lijkt ons wel wat! We stellen je daarom graag iets nieuws op onze webshop aan je voor: Stapelstein!

Stapelstein

De ‘Stapelsteinen’ zijn multifunctioneel en zorgen voor eindeloos speelplezier. Je kan ze stapelen, erop klimmen, ermee schommelen, vol water laten lopen, er een parcours mee maken, ze gebruiken als opstapje of als stoel … Kids kunnen hun creativiteit de vrije loop laten en er alle richtingen mee uit: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Stapelstein

Er is geen opgelegd speelpatroon bij Stapelstein, wat kinderen stimuleert om hun verbeelding te gebruiken en te bewegen. Wiebelen, stapelen of klimmen? Je kind zal spelenderwijs alle mogelijkheden ontdekken en er steeds nieuwe verhalen mee beleven.

Het materiaal is licht, waardoor kinderen de ‘Stapelsteinen’ makkelijk zelf kunnen optillen. Bovendien kunnen de ‘Stapelsteinen’ ook in water worden gebruikt.

Stapelstein

De ‘Stapelsteinen’ zijn geschikt voor kinderen vanaf een jaar.

Je kan kiezen voor de ‘Balance set’, die bestaat uit 2 Stapelsteinen en een balanceerbord, of voor de ‘Seasons’, die bestaat uit vier Stapelsteinen. Beide set zijn telkens in verschillende kleuren te verkrijgen.

Meer info vind je hier.